Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Προσκλητήριο για καθαρή εντολή και καθαρή νίκη την Κυριακή, το ξεκάθαρο μήνυμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης στην Πάτρα


Προσκλητήριο συμμετοχής για μια καθαρή εντολή, για μια καθαρή νίκη έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα για τις περιφερειακές εκλογές της 25ης Μαΐου.
Ο Περιφερειάρχης, σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, ευχαρίστησε τους πολίτες της Πάτρας, της Αχαΐας, της Δυτικής Ελλάδας για τη μέχρι σήμερα στήριξή τους στην κοινή πορεία, τους κοινούς αγώνες και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να τους κοιτά στα μάτια και να προχωρά δίπλα τους στις αγωνίες και τις ανάγκες τους.

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος υποστήριξε ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη και να λειτουργεί ως το αποκούμπι του πολίτη. Υπεραμύνθηκε της μέχρι σήμερα στάσης του, λέγοντας ότι επιτέλεσε στο ακέραιο αυτό το καθήκον και θα το ξανακάνει, επικαλούμενος συγκεκριμένα παραδείγματα όπως το χαράτσι, για το οποίο η Περιφέρεια έφτασε μέχρι το Συμβούλιο Επικρατείας, τη διαθεσιμότητα, αλλά και το σχέδιο ΑΘΗΝΑ για τα Πανεπιστήμια.
 


Αναφέρθηκε στην ανάγκη για ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση, επικαλούμενος το συμφέρον του πολίτη Δυτικής Ελλάδας, ειδικά στο ζήτημα της αξιοποίησης των υδάτων κα ειδικότερα το φράγμα Πείρου – Παραπείρου.
Τέλος, ζήτησε από τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές να ανοίξει ο δρόμος για προοδευτικές λύσεις και το κριτήριο να είναι καθαρά αυτοδιοικητικό, αφού τα επόμενα πέντε χρόνια πρέπει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να σταθεί μακριά από πολιτικές και κομματικές αναφορές και να παλέψουμε όλοι μαζί για καλύτερες μέρες στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο