Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σαφές προβάδισμα της Ντίνας Σαμαρά για το δήμο Ξηρομέρου στη δημοσκόπηση της Εφημερίδας Αιχμή

     Ευκρινές προβάδισμα περίπου εννιά μονάδων για τη Ντίνα Σαμαρά και το συνδυασμό «Το Ξηρόμερο Αλλάζει» δείχνει μεγάλη δημοσκόπηση της Κάπα Research που διενεργήθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.
     Η ΑΙΧΜΗ σας παρουσιάζει σήμερα τα κυριότερα σημεία της έρευνας που βασίστηκε σε δείγμα 805 ατόμων και απ’ τις τρεις δημοτικές ενότητες (Αστακό, Αλυζία, Φυτείες) με την μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων (CATI). Στην πρόθεση ψήφου προηγείται η κα Σαμαρά με ποσοστό 32,9%, ακολουθεί ο Ερωτ. Γαλούνης με 24,2% και τρίτος είναι ο Ηλίας Γεωργαλής που συγκεντρώνει το 16,5% των προτιμήσεων. Το 4,2% προτιμά τον Γερασ. Βότση και το 2,3% τον Αναστ. Κατσιπάνο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο μεγάλος αριθμός των αναποφάσιστων, όσων δεν θα πάνε να ψηφίσουν και αυτών που δεν απαντούν καθώς προσεγγίζει το 18,3% και είναι ικανός να κρίνει το αποτέλεσμα…....


    Πιο συγκεκριμένα το 11,6% ακόμη δεν έχει κατασταλάξει, το 5,5% έχει αποφασίσει να μην πάει να ψηφίσει και το 1,2% δεν απαντά για τις προθέσεις του.
    Μεγάλη είναι η διαφορά της κας Σαμαρά και στην παράσταση νίκης καθώς είναι μπροστά με 40,5% και δεύτερος είναι ο Ερωτ. Γαλούνης (25,5%). «Άλλος», λέει το 5,7% ενώ δεν γνωρίζει / δεν απαντά το 28,3%.

16 σχόλια:

  1. Που ειναι η Χαριλαου Τρικουπη?
    Καπου εκει θα ειναι η μοιρα σας να το ξερετε.
    Γαλουνης και Ελια δεν υπαρχουν πια!!!θα ειναι το γιορτινο σλογκαν για τις φετινες δημοτικες-ευρωεκλογες!!!
    Καλη σας μερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι έτσι τα πράγματα, ως φίλος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ πανηγυρίζω ! Γιατί:

    Το συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι των αναποφάσιστων ψηφίζει Γεωργαλή

    Οι μισοί τουλάχιστον ετεροδημότες (που δεν συμπεριλανβάνονται) επίσης

    ΦΟΡΤΣΑ ΗΛΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει ένα και μοναδικός τρόπος να αποτρέψουμε την καταστροφή και το μαρασμό του Ξηρομέρου και αυτός είναι η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών όλα τα άλλα είναι επικίνδυνα πειράματα για τον τόπο
    Α.Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα γκάλοπ αυτα ειναι στημένα κ πληρωμένα!!!!!!
    Το γκάλοπ αλλα λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μουφα δημοσκοπησεις..χα,χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 805 ατομα συνολικου δειγματος... δεν ειναι και το πιο αντιπροσωπευτικο καθως μονο στην κοινοτητα αστακου ψυφιζουν περιπου 3,500ατομα!...
    οποτε οσο κι αν σας πληρωνει για να βγαζετε γκαλοπ υπερ της η κυρια... ο λαος του ξηρομερου δεν θα της κανει την τιμη.. οι ξυπνιοι δεν δεχονται τα ψιχουλακια καθε 5 χρονια πια... θελουν εργα καθημερινα στο δημο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό δεν είναι δημοσκόπηση , με 18,3 % αδιευκρίνιστη ψήφο συν το αδιευκρίνιστο των ετεροδημοτών, χμμμ... !!! Βάλτε ζώνες , κρατηθείτε στις θέσεις σας και προσέχετε για πτωτικούς κέραμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γελαει ο κοσμος μαζι σας.στις 18 του μηνα να ερθετε να μας πειτε για το 32%.και συ αγαπητο ξηρομερο γραψε μια φορα την αληθεια.απο χθες ξεραμε οτι αυτη την δημοσκοπηση την εχει φτιαξει η κ ντινα με την αιχμη.τα λεμε λοιπον στην καλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. NIKH AΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ. ΝΤΙΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ,ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΛΑΛΕΙ ΚΟΥΚΟΣ. ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ , ΣΤΟ ΤΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΑΛΙΣΕΒΕΡΙΣΙ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΗ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ. ΒΑΖΟΝΤΕΣ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απορίας άξιο πόσοι από αυτό το 32,9% είναι ικανοποιημένοι από τη δημαρχία Σαμαρά ή πόσοι από αυτό το 24,2% εμπιστεύονται τον κ. Γαλούνη γι' αυτή τη θέση! Ο τόπος μας χρειάζεται αλλαγή! Όλοι το ξέρουμε και όλοι το θέλουμε! Μην αφήνουμε το μέλλον του σε λάθος χέρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βλέπω τελικά να γίνετε έκπληξη όπως στο δήμο Αθηνών με τον Καμίνη το 2010..μάλλον η συμπολιτεία θα κάνει την μεγάλη έκπληξη..(Ένας ετεροδημότης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ;; ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παντα ετσι γινεται. οσοι τους δειχνει να επονται λενε τα δικα τους.
    η δικη μου απαντηση ειναι καπα research. εταιρια σοβαρη και επισης η απαντηση μου ειναι εφημεριδα αιχμη απο τις καλυτερες του νομου.
    Η διαφορα θα ειναι στο τελος διψηφια. υπομονη. η αντιδραση ειναι φυσιολογικη.
    Τον γαλουνη τον αγκαλιαζει ο κοσμος πραγματι. εμαθα στο μυτικα οτι βουλιαξε στον κοσμο. εκανε μια συσκεψη εργασιας με τον συνδυασμο του, κατι ψελισε για τον μουρκουση και για ενα μπλογκ και πηγε στην ευχη της παναγιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιον πήραν τηλέφωνο ρε παιδια για τη δημοσκοπηση; εγώ έχω τόσους γνωστούς και δεν άκουσα κανέναν να λέει οτι τον πήραν τηλέφωνο να τον ρωτήσουν που ψηφίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΄ΦΥΤΕΙΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΤΙΝΑ ΡΟΥΤΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΑΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο