Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Γιάννης Ζαφειρόπουλος: «Η Δυτική Ελλάδα έχει δικαίωμα στην ανάπτυξη»




Την περιφέρεια των πρώην Δήμων Λαμπείας και Φολόης επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Ζαφειρόπουλος. Ο κ. Ζαφειρόπουλος στην επικοινωνία που είχε με τους κατοίκους του Λάλα, της Δίβρης και του Κούμανι, άκουσε τα προβλήματα και τις ανάγκες των εγκαταλελειμμένων αυτών περιοχών, την εικόνα των οποίων ο απερχόμενος Περιφερειάρχης και οι τοπικοί συνεργάτες του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας δεν έχουν δει ποτέ.
 Απαντώντας στις αναφορές και τα παράπονα των κατοίκων, ο κ. Ζαφειρόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, και τα εξής: «Συμμερίζομαι απόλυτα την θέση των συμπατριωτών μου. Όλη η ορεινή Ηλεία έχει περιθωριοποιηθεί από την αδιαφορία της εχθρικής και ανίκανης Περιφερειακής διοίκησης του κ. Κατσιφάρα. Την ίδια εικόνα έχουν και οι περισσότερες περιοχές και των τριών νομών της Περιφέρειας».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μίλησε για τους προγραμματικούς στόχους της Παράταξής του, τονίζοντας ότι: «Η Δυτική Ελλάδα έχει δικαίωμα στην ανάπτυξη και διαθέτει τις προϋποθέσεις για να βγει από το τέλμα και την απομόνωση».

ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ

Χθες ο κ. Ζαφειρόπουλος επισκέφθηκε με τους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του επισκέφθηκε την Αμαλιάδα και την Ανδραβίδα όπου είχε επικοινωνία με φορείς, εκπροσώπους επαγγελματικών τάξεων και πολίτες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο