Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Τρυφιάτης στην Μακρυνεία


 
   Στην Μακρυνεία περιόδευσε το απόγευμα της Δευτέρας ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Περιφερειακή Συμμαχία" κ. Χρήστος Τρυφιάτης.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τρυφιάτης με υποψήφιους του συνδυασμού από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε τις Παπαδάτες, τον Άγιο Ανδρέα, την Ματαράγκα, τη Γαβαλού και τα Σιταράλωνα, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους των περιοχών. Ο κ. Τρυφιάτης ενημερώθηκε για τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής όπως το απαρχαιωμένο οδικό και επαρχιακό δίκτυο, τα προβλήματα της ύδρευσης , ενώ ενημερώθηκε αναλυτικά για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες της περιοχής, όπως τα καπνά και το λάδι.
Σε δηλώσεις του ο κ. Τρυφιάτης ανέφερε ότι η οικονομική κρίση ανέδειξε τα προβλήματα μιας περιοχής η οποία αφέθηκε στην τύχη της, την στιγμή που η Λίμνη Τριχωνίδα αλλά και ο Αράκυνθος θα έπρεπε να έχουν αναδειχθεί σε πόλο έλξης. Παράλληλα τόνισε ότι είναι ανάγκη πολύ σύντομα να υπάρξει ένα συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Μακρυνείας, το οποίο θα περιλαμβάνει την πιστοποίηση προϊόντων όπως το λάδι αλλά και την επίλυση των προβλημάτων της καπνοκαλλιέργειας που κάποιοι καπνοπαραγωγοί προσπαθούν να επαναφέρουν ώστε να αποκτήσουν εισόδημα την ώρα που πλήττονται οικονομικά. Σχολίασε επίσης πως σε μια περιοχή η οποία συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν στους πολίτες για την αδιαφορία που έχουν επιδείξει τα τελευταία χρόνια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο