Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή στην προεκλογική ομιλία του Γαλούνη στην Αθήνα

   


Ο Ερωτόκριτος Γαλούνης, υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου και  επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ Πρώτα ο πολίτης», μίλησε στους ετεροδημότες της Αθήνας  και  παρουσίασε τους υποψηφίους  συμβούλους του συνδυασμού του, στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα  το μεσημέρι Κυριακή 11 Μαΐου 2014, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel.
    Κατά την ομιλία του, ο επικεφαλής του συνδυασμού Ερωτόκριτος Γαλούνης, αφού ευχαρίστησε τους πολυάριθμους ετεροδημότες για την μαζική τους προσέλευση, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης καλώντας τους ταυτόχρονα να δώσουν μία ακόμη μάχη, αυτή τη φορά στις κάλπες την προσεχή Κυριακή.......

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ.....



     Στη διαμόρφωση του ενθουσιώδους κλίματος συνέβαλλε και ο χαιρετισμός του Μπάμπη Τσελεπή ο οποίος εξήρε την ικανότητα του Ερωτόκριτου Γαλούνη να ασκεί σοβαρή διοίκηση.

     Κλείνοντας την εκδήλωση, ο Ερωτόκριτος Γαλούνης παρουσίασε στους ετεροδημότες όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους και ευχαρίστησε όλους τους φίλους ετεροδημότες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.





















































































32 σχόλια:

  1. Καλε μιλάμε για μαζική συνέλευση ετεροδημοτών ! Με 4 πούλμαν απο αστακο δεν θα έπρεπε να λέγεται συνάντηση ετεροδημοτών αλλα εκδρομουλα ψηφοφόρων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρατηρώντας με προσοχή τις φωτό και απο τις τρείς συγκεντρώσεις ετεροδημοτών, μπορεί να διαπιστώσει κανείς οτι στις δυο μεγάλες παρίστανται όλοι οι υποψήφιοι του κάθε συνδυασμού με τις οικογένειές τους, φίλους τους κτλ, μόνιμοι κάτοικοι Ξηρομέρου που μεταφέρθηκαν με Πούλμαν στην Αθήνα. Στην ουσία οι περισσότεροι ετεροδημότες ήταν στην ομιλία του Γεωργαλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Δημαρχεεε! Παμε γερα για πρωτη Κυριακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πράγματι είχε πάρα πολύ κόσμο. δεν το περίμενε κανείς. και είχε και αρκετή νεολαία . η αίθουσα είχε 700 καθίσματα . αν αυτό μεταφραστεί σε ψήφους ; λέω , αν... η πρωτιά είναι σίγουρη και με διαφορά από την δεύτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδια τι ετεροδημοτες ειναι ι αυτοι ; Αστακιωτες ντοπιοι ειναι στις φωτογραφιες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανταζη ειμαστεεεε μαζι σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με 4 λεωφορεια που ξεκινησαν απο τα χωρια του ξηρομερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ" ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά μιλάμε για μεγάλο χαμο!!!!!!!!!
    Οι εκλογές κρίθηκαν!!!!!!!!!
    Γαλούνη εισαι δημαρχος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αιθουσα ειχε 700 θεσεις.... Οι ορθιοι ηταν τοσοι που ανοιξε και δευτερη αιθουσα! Λαοθαλασσα! Γαλουνη εισαι ο επομενος Δημαρχος! Ολοι ειμαστε μαζι σου! Στειλε τη Ντινα σπιτι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ήταν όλοι εκεί εκτός απο τους Αθηναίους που ήταν στην συμπολιτεία..
    η μάχη του Γαλούνη για την δεύτερη θέση θα είναι μεγάλη βλέπω να τον τρώει στη στροφή ο Γεωργαλής ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΡΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 8.56μμ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ,ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι ετεροδημότες ψηφίζουν Ηλία Γεωργαλή δαγκωτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε ποιά στροφή? Δεν θα προλάβει να την πάρει τη στροφή. Ο Γεωργαλής έκλεισε για δεύτερο γύρο. Όποιοι θέλουν να δούν καθαρά τις φωτογραφίες και τα άτομα θα το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε ποιά στροφή? Δεν θα προλάβει να την πάρει τη στροφή. Ο Γεωργαλής έκλεισε για δεύτερο γύρο. Όποιοι θέλουν να δούν καθαρά τις φωτογραφίες και τα άτομα θα το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠ΄ τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έγιναν ποτέ στο καραβελ σύμφωνα με στοιχεία του ξενοδοχείου των τελευταίων είκοσι ετών…!!! Για τους κακεντρεχείς που τρέφουν ελπίδες ως προς το αποτέλεσμα θα πω τούτο δεν μετακινείται κανείς με το ζόρι αν δεν θέλει…!!! Εδώ είχαμε μέγα πλήθος και πάθος για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ που έρχεται, την νίκη που πλησιάζει και μας φέρνει τον ΓΑΛΟΥΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.!!! Όλοι φίλες και φίλοι στον ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλα εχετε πολυ πλακα.4 πουλμαν μας κανουν περιπου 160 ατομα.τα υπολοιπα ατομα με τι ηρθαν;
    Γαλουνη παμε γερα το ξηρομερο ειναι μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δεκτον... 4πουλμαν απο αστακο οπως λετε επι 50θεσεις μας κανει;;; 200... 700-200=500ετεροδημοτες, +100-200ατομα που ηταν στο χωρο εξω απο την αιθουσα διοτι δεν χωρουσαν;;; η δεν ηταν ετεροδημοτες εκεινοι;;;
    τελικα, η μονη συγκεντρωση ετεροδημοτων που δεν ειχε ετεροδημοτες ειναι της κυριας Κουμανδρακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα καθίσματα φαίνονται 20 μπροστα χ 20 μήκος δηλαδη 400. Αν βαλουμε 4 πουλμαν 200 μενουν 200. Καλά πάτε!!!! Ο Γεωργαλής είχε πάνω από 200 και πάει δεύτερος μετά τη ΝΤΙΝΑ που εστειλε ενα λεωφορειο με υποψήφιους μόνο και μάζεψε 700.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλή επιτυχία κ. 11.03μ.μ και στο συνδυασμο που στηρίζετε και επιθυμειτε να βγεί. Γιατί ενοχλήστε τόσο με την παρουσία της νεολαίας ; Εξάλλου κοντός ψαλμός αλληλούϊα...Την Κυριακή 18-5-2014 θα ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ο,τι αποφασίσει ο λαός του Ξηρομέρου .Και πιο συγκεκριμένα ο,τι επικυρωθεί την 2η Κυριακή 25-5-2014. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ναγαπιόμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η νεολαία ήταν παρών και θα στηρίξη τα νέα παιδιά του Ερωτόκριτου Γαλούνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΛΤΑΤΕ 11.45πμ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ 5-5-2014 ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΤΟΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καυμενακη Μαρια12 Μαΐου 2014 στις 6:05 μ.μ.

    ωραια τα λετε ολοι εσεις που κραζετε την συγκεντρωση του κ.Γαλουνη ειναι πολυ ευκολο να γραψουμε ολα αυτα που λετε οταν κρυβομαστε πισω απο το ενας ανωνυμος ειπε.Ομομαζομαι Καυμενακη Μαρια του Βασιλειου και οσο και αν σας ποναει μερικους ολοι οι αθηναιοι ημασταν εκει στην ομιλια του κ.Γαλουνη.ατομα που πουλανε τα θελω τους για μερικα ευρω ας μην μιλανε αλλο αρκετα ξευτιλιστικαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ωραια τα λετε ολοι εσεις που κραζετε την συγκεντωση του κ.Γαλουνη ειναι πολι ευκολο να γραψουμε ολα αυτα που λετε οταν κρυβομαστε πισω απο το ενας ανωνυμος ειπε.Ονομαζομαι Καυμενακη Μαρια του βασιλειου και εχω να σας πω οτι ολοι οι αθηναιοι ημασταν εκει στην ομιλια του κ.Γαλουνη οσο κιαν σας ποναει μερικους.και ας μην μιλανε μερικοι που πουλησανε να θελω τους για μερικα ευρω αρκετα ξεφτιλιστικαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ωραια τα λετε ολοι εσεις που κραζετε την συγκεντρωση του κ.Γαλουνη ειναι πολι ευκολο να γραψουμε ολα αυτα που λετε οταν κρυβομαστε πισω απο το ενας ανωνυμος ειπε.Ονομαζομαι Καυμενακη Μαρια του βασιλειου και εχω να σας πω οτι ολοι οι αθηναιοι ημασταν εκει στην ομιλια του κ.Γαλουνη οσο κιαν σας ποναει μερικους.και ας μην μιλανε μερικοι που πουλησανε να θελω τους για μερικα ευρω αρκετα ξεφτιλιστικαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπράβο Μαρία που απαντάς . Απ΄ ότι φαίνεται κορίτσι μου τους ενοχλεί ότι εκεί υπήρξε ακροατήριο ικανοποιητικό νέων της ηλικίας σου και λίγο μεγαλύτεροι. Προσωπικά δεν έχω δει ΠΟΤΕ σε ομιλίες υποψηφίων δημάρχων τόσο πολύ νέους στην ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. φιλε 5.26μ.μ , μάλλον δεν θα διάβασες καλά. αναφέρθηκαν οι λόγοι της απόλυσής του και από τον ίδιο και από το έγγραφο της Περιφέρειας και η απόφαση είναι από τον Μάϊο του 2013 κι όχι 2014 που λέτε. είναι ένα πειθαρχικό παράπτωμα ( παράβαση καθήκοντος) που ο τελευταίος νόμος ( πρώτα δεν υπήρχε) τιμωρεί αυστηρά τέτοιες περιπτώσεις. του έκαναν και ένσταση απ ότι θα διάβασες αν διάβασες ( ο κ. Ηλ. Βλαχομήτρος )για ακυρότητα της υποψηφιότητάς του. Το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν συντρέχουν λόγοι του να μην είναι υποψήφιος. Είναι νομότυπος υποψήφιος. Το θέμα αυτό το είπε και στην ομιλία του στην Αθήνα και έδωσε εξηγήσεις στον λαό το γιατί τιμωρήθηκε , που για μένα όποιος διάβασε την απόφαση του Εφετείου τα γνωρίζει ήδη από καιρό.... Δεν καταδικάστηκε για χρηματισμό ούτε για κατάχρηση δημοσίου χρήματος. Απλά πλήρωσε ένα καπρίτσο της πολιτικής του κόντρας πάνω από 30 χρόνια με τον εξ Αρχοντοχωρίου γνωστό σε όλους κτηνοτρόφο. Ας μην γινόμαστε όλοι εισαγγελείς και δικαστές. Σταθείτε στο γεγονός ότι το Πρωτοδικείο του δίνει και μετά την πρόσφατη ένσταση του κ. Βλαχομήτρου , να είναι υποψήφιος. Τώρα τον λόγο τον έχει ο λαός!Και αυτός είναι ο μοναδικός ΚΡΙΤΗΣ ! Δηλ. αν υποθέσουμε ότι εκλεγεί Δήμαρχος εσείς θα λέτε δεν τον αναγνωρίζετε ; ή θα λέτε ότι ο λαός έκανε λάθος και σεις πράττετε σωστά! που εμμένετε στις απόψεις σας; Φίλτατε είμαστε στο 2014 και όχι στο 1917 !( ελπίζω να καταλαβαίνετε τον αριθμό 1917 ; που παραπέμπει....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καυμενακη Μαρια13 Μαΐου 2014 στις 12:42 π.μ.

    Στις ομιλιες του κ. Γαλουνη πηγαν ανθρωποι ολων των ηλικιων γιατι το ηθελαν οχι γιατι καποιοι τους πληρωσαν για να τον ψηφισουν.ειπαν καποιοι οτι ηρθαν 4 λεωφορεια για την ομιλια του κ.Γαλουνη στην αθηνα ναι ηρθαν αλλα δεν τα ειχε αναγκη και κανενα λεωφορειο να μην ερχονταν.οι νεοι δεν εχουν αναγκη απο θα θα θα θα που λενε οι αλλοι ουτε απο το να τους εξαγωρασει με τα λεφτα του σε αντιθεση με καποιους που θεωρουν οτι μπορουν να μας εξαγωρασουν αλλα απο εργα και εργα απο τον κ.Γαλουνη εχουμε δει πολλα στο παρελθον και εχουμε να δουμε κιαλλα.και οσοι τωρα τον κραζουν καποτε ηταν μαζι του .....αλλα ειναι γλυκο το χρημα και δεν μπορουν να αντισταθουν.δεν πουλιεμαστε ολοι ομως.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλά αν κρίνω από την χθεσινή ομιλία του στο μυτικα που την είδα με ματιά μου πλήρες αποτυχία καμία 20αρια άτομα ήταν,ο κόσμος ξύπνησε και θα έχουμε εκπλήξεις την Κυριακή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καυμενακη Μαρια13 Μαΐου 2014 στις 4:53 μ.μ.

    Η ομιλια του κ.Γαλουνη χθες εγινε στο αροντοχωρι και οχι στο μυτικα εσυ που το ειδες με τα ματια σουνκαι ειδες και ποσο κοσμο ειχε θα επρεπε να το ξερεις. μηπως πηγες σε λαθος ομιλια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κ.10.44π.μ , λές απλά ανακρίβειες να μην σου πω ...... έχεις μπολιαστεί αθεράπευτα από ανίατη εμπάθεια . ο άνθρωπος χτές μιλούσε στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου , στο χωριό του. Δεν βλέπεις τις αναρτήσεις στο σάϊτ του γράφεις ; έλεος πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο