Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτης Λαλιώτης στα Υψηλά Αλώνια της Πάτρας


   M’ ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο και στους τρεις Νομούς της Δυτικής Ελλάδος, το οποίο απαρτίζουν πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία και προερχόμενα από όλες τις επαγγελματικές τάξεις, άνθρωποι της διπλανής πόρτας κι όχι επαγγελματίες πολιτικοί, ο συνδυασμός «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτη Λαλιώτη, καλεί τους πολίτες της Περιφέρειας να δώσουν όλοι μαζί τη «μάχη» των εκλογών, η οποία αυτή τη φορά δίνεται για τους πολλούς!

"Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας» προερχόμαστε από την πραγματική ζωή και βιώνουμε τις δυσκολίες που ο καθένας από εμάς αντιμετωπίζει κάθε μέρα. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Γι’ αυτό και λέμε πως ήλθε η ώρα να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Γιατί εμείς ξέρουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος είναι από τις φτωχότερες στην Ευρώπη και τις πιο υπανάπτυκτες στην Ελλάδα. Το βλέπουμε κάθε μέρα έξω από τον ΟΑΕΔ, το βλέπουμε κοιτάζοντας την παραγωγή μας να ασφυκτιά, το βλέπουμε στην τουριστική περιφρόνηση, το βλέπουμε στις Υπηρεσίες Υγείας, στους φονικούς δρόμους που κυκλοφορούμε όταν πρέπει να ταξιδέψουμε σε μια άλλη περιοχή, καλύτερη, πιο προνομιούχα από την δική μας… Είμαστε τελικά εμείς, οι άνθρωποι που αντί να ζούμε, δίνουμε καθημερινά την μάχη της επιβίωσης και τόσα χρόνια βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα να ευημερούν σε βάρος μας γιατί το μακρύ χέρι των κομματικών ηγεσιών τα κρατά ψηλά. Η αξιοπρέπεια μας περισσεύει, αλλά όχι κι η ανοχή", ανέφερε ο κ. Λαλιώτης.
ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Στο ψηφοδέλτιο και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, με επικεφαλής τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες στην Αχαΐα τον γνωστό δικηγόρο, Γρηγόρη Δανελάτο, στην Αιτωλοακαρνανία τον Σπύρο Ελευθερίου που είναι αγρότης, συνεταιριστής και στην Ηλεία τον Παναγιώτη Τσιλιμίγκρα που είναι δασικός υπάλληλος, συμμετέχουν ενεργά μέλη των τοπικών κοινωνιών, με προσφορά και κοινωνική δράση, πτυχιούχοι, γιατροί, αγρότες, αυτοκινητιστές, ιδιωτικοί υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, έμποροι, επαγγελματίες στο χώρο της υγείας και της οικονομίας, κι άλλοι.
 ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ
 
Εξ άλλου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτης Λαλιώτης μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», την παραμονή της Πρωτομαγιάς, βρέθηκε στα Υψηλά Αλώνια της Πάτρας με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους. Επισκέφθηκε την έκθεση φωτογραφίας, και συνομίλησε με τον κόσμο που κατέκλυσε την πλατεία, στις εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά.

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΦΥΤΕΙΩΤΗΣ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο