Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Στον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Νεκτάριος Φαρμάκης εξέφρασαν τα παράπονά τους για την εγκατάλειψη και την αδιαφορία οι κάτοικοι.

 
 
    Στη Μεγάλη Χώρα, Διαμαντέικα, Τριαντέικα, Ελαιόφυτο, Σπολάιτα και Νεάπολη περιόδευσε σήμερα ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού “Ανδρέας Κατσανιώτης: Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας”.
Οι κάτοικοι εξέφρασαν στον κύριο Φαρμάκη και στους παρευρισκόμενους Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους τα παράπονά τους για την εγκατάλειψη και την αδιαφορία που επιδείχθηκε από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή και τόνισαν ότι αισθάνονται ως Αιτωλοακαρνάνες, πολίτες δεύτερης κατηγορίας. 

Ο κ. Φαρμάκης επεσήμανε ότι αυτή ακριβώς θα είναι η επιδίωξή του συνδυασμού, δηλαδή η άμβλυνση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων ούτως ώστε να πάψουν να αισθάνονται οι Αιτωλοακαρνάνες πολίτες δεύτερης κατηγορίας, ενώ ταυτόχρονα ανέλυσε το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού για την Αιτωλοακαρνανία.. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο