Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Με επιτυχία η Συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων με τον Θύμιο Φερεντίνο στην Αθήνα



       Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 3 Μαΐου το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας μεταξύ του υποψήφιου δήμαρχου Ακτίου Βόνιτσας Ευθύμιου Φερεντίνου και επικεφαλής του συνδυασμού Ανοικτός δήμος και των Πολιτιστικών Συλλόγων της Αθήνας.  Βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τις δράσεις, τα προβλήματα και τις ελλείψεις των Συλλόγων.
    Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλους τους ενεργούς πολιτιστικούς Συλλόγους της Αθήνας και συζητήθηκαν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις όλων για τις εκδηλώσεις, για τα προβλήματα των χωριών τους και μια σειρά άλλα ζητήματα......



     Αφού πρώτα ενημερώθηκε από όλους ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Ευθύμιος Φερεντίνος υπογράμμισε ότι «είναι επιτακτική ανάγκη και στηριχθούν όλοι οι πολιτιστικού Σύλλογοι. Οι σύλλογοι και τα μέλη τους αποτελούν ένα ζωτικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας μας που πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε για να στηρίξουμε τον πολιτισμό και την ανάπτυξη στο τόπο μας. Εμείς θα είμαστε δίπλα σε κάθε σύλλογο και ευχόμαστε και αναμένουμε ότι η  συνεργασία θα είναι απόλυτα αρμονική». 
    Επίσης ο Θύμιος Φερεντίνος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δραστηριότητες του Δήμου, όπως π.χ. εκτελεσθέντα και εκτελούμενα έργα, μελέτες, λοιπές δράσεις και επιπροσθέτως αναφέρθηκε στα σφαγεία Κατούνας, στα λουτρά Τρύφου, στην οδό Αμβρακία-Άκτιο, κ.α.

     Ήταν εκεί: ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου και το μέλος Δημήτρης Κουθρούλας, τα μέλη της Ξηρομερίτικης Εταιρίας Λόγου και τέχνης Χρήστος Γαζέτας και Γιώργος Τσέλιος,  από το Σύλλογο Κωνωπίνας ο Πρόεδρος Βασίλης Σκούρτας και τα μέλη Χριστόφορος Καρατσόλας, Νικος Κορομηλάς, Λεωνίδας Καραμπέκιος και Λάμπρος Τσαμποδήμος, από το Σύλλογο Βόνιτσας ο πρόεδρος Τσαβαλάς Κωνσταντίνος και τα μέλη Μπίτσης Σπύρος, Μπρούμος φώτης και Χόρτης Διονύσης, από το Σύλλογο Αετού ο πρόεδρος Νίκος Τρυφιάτης και ο παλιός πρόεδρος Νίκος Καρύκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρυμιωτών Γιώργος Κουτρούμπας,  από το σύλλογο Θυρρείου ο Πρόεδρος Περικλής Μωραίτης και το μέλος Σώζου Ελευθερία, από το σύλλογο Τρύφου  ο Πρόεδρος Κώστας Νικάκης, από το Σύλλογο Μοναστηρακίου ο πρόεδρος Κώστας Πετρόπουλος, και τα μέλη Καούρας Ελευθέριος, Μακρυγιάννη Γεωργία, Τσουνάκας Νεκτάριος, κ.α.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΦΕΡΝΤΙΝΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 
       Σας καλούμε στην εκδήλωση του συνδυασμού μας ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ στο ξενοδοχείο ATHENS PLAZA, Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα τη Κυριακή 4 Μαΐου και ώρα 11.30 το πρωί.
Θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Ευθύμιος ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ






























6 σχόλια:

  1. Μπράβο πι σύλλογοι παράγουν έργο και είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους μακάρι να τον ακολουθήσουν και οι άλλοι υποψήφιοι τον φερεντινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αντιδημαρχία σου ήταν μόνο για φίεστες, εφέ και φωτογραφίες... Ας ελπίσουμε να μη σε δούμε δήμαρχο γιατί θα πάμε πολύ πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Φερεντινο τον ακολουθούν άπαντες γιατί είναι Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πρόεδροι και τα προεδρεία των συλόγων να σταματήσουν να μας ενοχλούν υπέρ του κ. Φερεντίνου, αν θέλουν να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους. ΕΚπροσωπούν όλους τους Βονιτ΄σάνους και τους κατοίκους των άλλων περιοχών ή όχι ; Για να πράξουμε και εμείς ανάλογα. Άλλωστε, τώρα μας θυμήθηκε ο κ. Φερεντίνος ; Προεκλογικά... Αγανάκτησα από τα πολλά τηλέφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΘΟΣ για τα Δ.Σ των Συλλόγων της Βόνιτσας.Προγενέστερα υπήρχε ανάλογο ενδιαφέρον απο τους υποψηφίους για Δήμαρχος ; ΟΧΙ.Σε τελική ανάλυση θα έπρεπε τα Δ.Σ να υποβάλλουν - εφόσον εκλήθησαν ( τυχαίο; )- 5,10 γραπτές προτάσεις και να ΖΗΤΗΣΟΥΝ (ΑΠΑΙΤΉΣΟΥΝ) γραπτές δεσμεύσεις απο τον υποψήφιο. Διαφορετικά δίνονται αφορμές και δικαίως οι εκπρόσωποι των Δ.Σ να αλληθορίζουν και να δίνονται ελπίδες οτι ο τάδε Σύλλογος στηρίζει τον τάδε υποψήφιο. Πίσω απ τους Συλλόγους υπάρχουν Μέλη χωριανοί οι οποίοι εκ τωνμ πραγμάτων μπορεί να είναι φίλα προσκείμενοι σε άλλον υποψήφιο και έτσι να δημιουργούνται ηθελημένα ή άθελα παρεξηγήσεις ,φυσικά , εις βάρος της πορείας του Συλλόγου.
    ΦΙΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο