Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Διαμαρτυρία του Προέδρου Τ.Κ. Καραϊσκάκη Σόμπολου Απόστολου

Θέλω να σας ενημερώσω ότι μετά από αλλεπάλληλες οχλήσεις που είχα προς τη Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κο Μαγγίνα Ανδρέα (Αρμόδιο για έργα ΔΕ Αστακού), σχετικά με την αποκατάσταση
του μαντρότοιχου του νεκροταφείου Τ.Κ. Καραϊσκάκη, το πρόβλημα παραμένει.......

Έτσι, αναγκάστηκα σήμερα να προβώ στην κοινοποίηση της αίτησης μου, με αριθμό πρωτοκόλλου 432/13-01-2014, και στην Τεχνική περιγραφή από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η Δημοτική Αρχή και να δοθεί λύση στο πρόβλημα.
Σας επισυνάπτω τα έγγραφα.

dragamesto

22 σχόλια:

  1. γεια σου αποστολη προεδραρα. δεν σκεφτηκες ομως τη θα κανει ενα ολοκληρο χωριο χωρις εσενα προεδρο. Που μας αφηνεις στο ελεος του θεου εισαι ο μονος που ηξερεσς καλα τα προβληματα του χωριου. και τωρα προεκλογικα ανακαλυψες και το μεγαλο προβλημα του νεκροταφείου.που μας αφηνειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
    γιατι το εκανες αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι πρόεδροι των περισσοτέρων χωριών όπως και στο καρισκάκη είναι σχεδόν αόρατοι εμφανίζονται μόνο κάθε 4 χρόνια και ακριβός λίγο πρήν τις εκλογές αυτό θα πει κακή επιλογή των ψηφοφόρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ;ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ;ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ;ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΗΤΑΝ ΑΔΡΑΝΗΣ-ΑΝΕΠΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;
    ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ .ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΛΥΚΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΗ;ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. [13-1-2014 ΕΩΣ 1-5-2014], ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ,ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΗ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ston kyrio maggina tha prepei n apeuthineste kai oxi s auton.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μη χτυπατε τον Τόλη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποστολη μην ακους τιποτα..απλα θελουν να σε βλαψουν και να σε κακολογουν...αστους να λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 10.03 μμ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΑΥΤΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και
    μονο που τολμας και παντα παλευεις για μας σε στηριζουμε ξανα
    αποστολη!εμπιστευομαστε την κριση σου να εισαι στο συνδιασμο δυνατο
    ξηρομερο!!καλη επιτυχια καλο μας αγωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ε
    οχι βρε παιδια!να αναγνωριζουμε την καθε διαμαρτυρια!και ο προεδρος
    εχει κανει αγωνα για το χωριο μας!μπραβο αποστολη!μη μασας!εννοειται σε
    στηριζουμε οπου και αν βρισκεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αποστολη ειμαστε μαζι σου!και μπραβο σου που αγωνιζεσαι για το καλο του χωριου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αποστολη μου καλη επιτυχια!σε στηριζουμε για να αγωνιζεσαι παλι για το καλο του τοπου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σε παω γιατι δε κολωνεις!γιαυτο και σε ξαναψηφιζω γιατι εχεις φωνη,και αγωνιζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι αλλα έργα για το Καραϊσκάκη φτάνει !!??!!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ...ΜΗΠΩΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ,ΑΝΤΕ Κ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΓΕΝΙΚΑ...ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ Κ ΛΙΓΗ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ.[ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΟΡΑΩ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑΛΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. gia ton maggina pou einai o kurios upethinos giati den leei kaneis kati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατόπιν εορτής κίνηση...Αν ο Κύριος Σόμπολος ήθελε να είναι ηθικά εντάξει απέναντι στους συμπολίτες του,και δεν λέω ψηφοφόρους γιατί έχει εκλεγεί με σκοπό να εκπροσωπεί ολόκληρο το χωριο,θα έπρεπε να έχει κάνει αυτή την κίνηση νωρίτερα,σε χρόνο που θα είχε αντίκτυπο το συμφέρον του χωρίου του και όχι το συμφέρον του συνδυασμού του.Τα έργα και οι πράξεις μένουν...και ότι έχει μείνει καθιστά την θητεία του αποτυχημένη...Έχουμε κουραστεί όλοι να καλούμαστε σε κάθε δημοτικές εκλογές να διαλέξουμε ανάμεσα στον τυφλό η τον μονόφθαλμο.Αρνούμαι να πιστέψω οτι δεν υπάρχουν άτομα με όραμα...πιστεύω όμως ότι οι πρακτικές του παρελθόντος τους αποθαρρύνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΟΜΩΣ ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΚΙΛΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΣΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΦΙΛΕ 9.12μμ το ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ? Η ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο