Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Νέα πρόσκληση-πρόκληση για δημόσιο διάλογο από τον επικεφαλή του συνδυασμού «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» Ηλία Γεωργαλή.


     Η   «αίτηση - πρότασή μου»  όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη δήλωση του ο  Ηλίας Γεωργαλής, επικεφαλής της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» , επαναφέρει την πρόταση για δημόσιο διάλογο και απευθυνόμενος στην  κ. Κουμανδράκη- Σαμαρά  αναφέρει « Επειδή ποτέ δεν είναι αργά, σας ξαναπετάω το γάντι.»
Ολόκληρη η ανακοίνωση που έχει ως τίτλο  «ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ Κ. ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ- ΣΑΜΑΡΑ»
Αγαπητή κ .Κουμανδράκη- Σαμαρά,
Η αίτηση- πρότασή μου για δημόσιο διάλογο ουδεμία απάντηση έλαβε από τη μεριά σας. Κοινώς, κάνατε την πάπια.
Εάν με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζετε την πρόταση ενός συνυποψηφίου σας δημάρχου, καταλαβαίνω πως αντιμετωπίζετε τα αιτήματα των απλών πολιτών. Ευτυχώς ο δρόμος δε με οδήγησε ποτέ στο δημαρχείο να ζητήσω κάτι.. 
Επειδή ποτέ δεν είναι αργά, σας ξαναπετάω το γάντι. Η αλήθεια είναι πως κατανοώ τη σύγκρουση των «ιπποτικών σας αισθημάτων» που σας ωθούν στο να το σηκώσετε και της πλήρους αδυναμίας σας  να υπερασπιστείτε το μηδενικό έργο σας.
Με κατανόηση,
Ηλίας Γεωργαλής, επικεφαλής της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών»
Υ.Γ. Η αλαζονεία είναι «προνόμιο» των μειονεκτούντων. Να το θυμάστε.
 

9 σχόλια:

  1. Τι να πει κυριε γιωργαλη αυτή;
    Φοβάται ...
    Δεν το καταλαβενεται....
    Δεν μπορει να σας αντιμετωπίσει...
    Ουτε εσάς ουτε τον κύριο Γαλουνη...
    Θα την κολλήσεται στον τοίχο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Ηλια , δεν βγαινει η κ Ντινα γιατι δεν εχει τι να υπερασπιστει . Εκτος κι αν εργο θεωρει την προσκληση της κ φιλινη σε καποιο καρναβαλι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η εντιμοτητα στην πολιτικη ειναι αποτελεσμα της δυναμης, ενω η υποκρισια ειναι αποτελεσμα της αδυναμιας" ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΙΛΙΤΣ ΛΕΝΙΝ
    Αρχοντοχωρι καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ti na pei re paidia I Ntina,mono auta pou tis grafoun an ta diavasei kamia 50aria fores tha ta pei,na kanei anoixto dialogo apokleitai,me ti gnwseis kai ri prosonta..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ (ΟΠΩΣ ΕΔΩ Η ΝΤΙΝΑ) ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΠΟ ΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Γεωργαλή. Πρέπει να καταλάβετε ότι επειδή τα θέματα είναι πολλά και δεν μπορουν να τεθούν όλα σε μία συζήτηση,πρέπει ο διάλογος να γίνει άνα τομέα και κατά θέμα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έρχεται στον διάλογο η κ. Σαμαρά Άσ αρχίσει ο διάλογος από ένα πολύ σοβαρό θέμα που ταλανίζει τον τόπο δεκαετίες. Πχ. Πώς γίνονται οι δεξιώσεις και τι πρέπει να περιλαμβάνει το μενου σε περιπτώση επισκεψης του περιφερειάρχη. Άντε τότε κύριε Γεωργαλή να σε δω θα σταυρώσεις κουβέντα; Αμ πως πουλακι μου που κάνεις πως τα ξέρεις όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε 8.42πμ
    Τετραπέρατος είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο