Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Σήμερα ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων - Αίολος Αστακού για τον τίτλο της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ


ΣΗΜΕΡΑ  στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων  θα κριθεί ο φετινός τίτλος της Α ΕΣΚΑΒΔΕ ανάμεσα στην ομάδα του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων και την ομάδα του Αίολο Αστακού. Θυμίζουμε οτι η ομάδα των Ιωαννίνων για να πάρει το πρωτάθλημα χρειάζεται νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των 14 πόντων, όσο δηλαδή είχε ηττηθεί και στο πρώτο παιχνίδι. Ας δούμε τα νέα των δυο ομάδων......


Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων
Ο Προπονητής του Α.Γ.Σ.Ι. Παναγιώτης Κοντογιάννης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, μιάς και απο χθές προπονείτε κανονικά με την ομάδα και ο Αυγερινός. Ο έμπειρος shooting guard του Α.Γ.Σ.Ι. αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι (διάστρεμμα) απο το παιχνίδι με την Νικόπολη Πρέβεζας αλλά πλέον είναι 100% υγιείς και αναμένεται να σηκώσει μεγάλο βάρος των επιθέσεων των γηπεδούχων. Η θέση του Α.Γ.Σ.Ι είναι πάρα πολύ δύσκολη αλλά η φανέλα παραμένει βαριά μιας ομάδας με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην κατηγορία και δεν θα παραδοθεί αμαχητί. 

Αίολος Αστακού
Ραντεβού με την ιστορία έχει η ομάδα του Αίολου. Με νίκη ή και ακόμη με ήττα μέχρι 14 πόντων κατακτάει το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ για πρώτη φορά στην ιστορία της και ανεβαίνει στην Γ Εθνική. Ο Μιχάλης Θάνος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών μιάς και όλοι οι παίκτες ειναι υγιείς στην διάθεση του. Ο Χουλιάρας που στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε αγωνιστεί λίγο και με ρίσκο είναι έτοιμος πλέον και αναμένεται να προσδώσει δύναμη στην front- line της ομάδας. 
Διαιτητές
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κύριοι Τσώνος και Ζέρβας αμφότεροι από την Άρτα και πολύ έμπειροι σε τέτοιου είδους παιχνίδια. 
Βαθμολογία
Αίολος Αστακού 6
Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων 5
Νικόπολη Πρέβεζας 3

basket247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο