Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι καταθέτουν την άποψή τους…


Νέα νοοτροπία, νέα δυναμική, νέοι άνθρωποι…

Αυτό είναι το μείγμα του συνδυασμού του υποψηφίου Περιφερειάρχη, Ανδρέα Κατσανιώτη, που εκφράζεται απόλυτα μέσα από την τριάδα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που παρουσιάζονται σήμερα, διεκδικώντας στις εκλογές της 18ης Μαίου, την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αχαίας.

Πρόκειται για τον Αλέξη Φιλιππόπουλο, την Ειρήνη (Ρένα) Παπαγεωργίου και το Νίκο Καραίσκο.

Ο Αλέξης Φιλιππόπουλος είναι φοιτητής Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και ήδη ένα πολύ δραστήριο μέλος της πατραϊκής κοινωνίας, αλλά και της φοιτητικής κοινότητας. Ο ίδιος, σημειώνει τους λόγους για τους οποίους θέλησε να είναι υποψήφιος για πρώτη φορά (σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία) στο πλευρό του Ανδρέα Κατσανιώτη: «Ο Ανδρέας Κατσανώτης δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να πείσει οποιονδήποτε ότι πραγματικά στοχεύει σε μία ουσιαστική ανατροπή στο ύφος, το ήθος και την λογική διοίκησης της Περιφέρειας. Και παράλληλα, είναι από τους ανθρώπους που εύκολα ανοίγονται και μπορούν να γίνουν φίλοι σου, αφού διαρκώς δείχνει ότι ξέρει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους και ειδικά τους νέους. Οπότε η απόφασή μου δεν ήταν δύσκολη. Διεκδικώ όσα και οι νέες και οι νέοι της γενιάς μου. Το δικαίωμα στην ζωή και την προκοπή. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο».

Η Ειρήνη Παπαγεωργίου είναι ιδιωτική υπάλληλος και επίσης, μία νέα και δραστήρια γυναίκα που αν και δεν συμμετείχε μέχρι σήμερα σε κάποια εκλογική διαδικασία ως υποψήφια, εντούτοις έχει υπάρξει ενεργότατο μέλος πολλών πολιτικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών. Η Ειρήνη, ως μέλος του συνδυασμού του Ανδρέα Κατσανιώτη, τονίζει: «Από την Ακράτα μέχρι τα Σαγαίϊκα και από την Κλειτορία μέχρι το ακρωτήρι του Αράξου, ξέρω έναν υπέροχο τόπο με πολλούς όμορφους και δυναμικούς ανθρώπους. Μόνο που αυτός ο τόπος δεν προσέχτηκε ποτέ όπως θα του άξιζε και οι άνθρωποί του αισθάνονται μόνοι. Κανένας δεν είδε ποτέ τις δυνατότητές τους και κανένας δεν τους έδωσε το δικαίωμα να αναπτυχθούν όπως θα ήθελαν και θα μπορούσαν. Μέχρι εδώ, όμως. Ήρθε η ώρα της γενιάς μας. Ήρθε η ώρα να αναδείξουμε τις ομορφιές και τις δυνατότητες αυτού του τόπου. Αρκετά ανεχτήκαμε να υπομένουμε την μοίρα του φτωχού. Μπορούμε πολλά!».

Ο Νίκος Καραίσκος είναι Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός. Και μας λέει: «Με τα υλικά του χθες, ίσως μπορεί να γίνει μία αναπαλαίωση, ακόμα και καλή. Με τίποτα όμως δεν μπορεί να φτιαχτεί το νέο. Και η Αχαΐα χρειάζεται το νέο. Αυτό που πρεσβεύουν, ο Ανδρέας Κατσανιώτης και ο συνδυασμός του. Είμαι περήφανος που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια. Για να σταματήσουμε να μιλάμε μόνο θεωρητικά και να περάσουμε στα πρακτικά. Για να καταλάβουμε ότι οι λέξεις πρόοδος και ανάπτυξη, αν δεν έχουν πρακτικό αποτέλεσμα ισοδυναμούν με το… μηδέν. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος. Να αποδείξουμε ότι το αύριο θα είναι καλύτερο από το χθες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο