Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας το εκλογικό περίπτερο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτη Λαλιώτη.

Στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας άρχισε να λειτουργεί το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτη Λαλιώτη.
Όπως ανακοινώθηκε από τον συνδυασμό, το εκλογικό περίπτερο έχει τοποθετηθεί σε χώρο που διέθεσε και υπέδειξε ο Δήμος Πατρέων σύμφωνα με το νόμο. Από εκεί θα διατίθενται φυλλάδια του συνδυασμού και κάρτες των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων και θα αποτελέσει σημείο συνάντησης, υποψηφίων και πολιτών για να προβληθεί το πρόγραμμα και οι θέσεις του συνδυασμού και να γίνεται ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων.

«Αυτό το εκλογικό περίπτερο θα είναι η αφετηρία μας τις επόμενες ημέρες για να κάνουμε την ανατροπή και τη δημιουργία, να γεφυρώσουμε τις σκέψεις μας, τους προβληματισμούς και τις ιδέες μας. Δεν έχουμε χρήματα να διαθέσουμε σε μεγάλες αίθουσες, εκλογικά κέντρα, εντυπωσιακές μαρκίζες, εκτυφλωτικά φώτα και γιγαντοφωτογραφίες. Μας αρκεί αυτό. Μας αρκεί η προθυμία και η φιλικότητα των πολιτών που συναντάμε. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Θα συνεχίσουμε τον προεκλογικό αγώνα μας πόρτα-πόρτα, όπου μπορούμε να φτάσουμε για να ακουστεί η πρότασή μας. Και την Κυριακή το απόγευμα θα δικαιωθούμε», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Λαλιώτης.
ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ
Εξ άλλου, το πρωί της Τετάρτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Λαλιώτης, επισκέφθηκε τον Πύργο, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους, ενώ βρέθηκε και στη λαϊκή αγορά στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο