Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Σ.Ξ.:ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΝΙΚΗΣ - ΟΙ ΦΥΤΕΙΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΗ



    Σε μια πολυπληθή συγκέντρωση, Φυτειωτών και Παπαδαταίων εξελίχθηκε η  ανοιχτή ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ξηρόμερου με την "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ", Ηλία Γεωργαλή.
Η συγκέντρωση έδωσε το μήνυμα της νίκης και την πρωτιά της πρώτης Κυριακής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ.........

Ο Ηλίας Γεωργαλής πιστός στις θέσεις του, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και τις θέσεις της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, για όλα τα προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών και του Δήμου γενικότερα.

 Όλες οι συγκεντρώσεις όπως και αυτή των Φυτειών είχε τα χαρακτηριστικά της ποιότητας  και του σεβασμού απέναντι στο Δημότη και φάνηκαν καθαρά οι τεράστιες διαφορές με τους άλλους συνδυασμούς του κακού παρελθόντος.

 Διαφορά στα προγράμματα, στο τρόπο επίλυσης των προβλημάτων, στις συμπεριφορές, στο σεβασμό απέναντι στον Δημότη και στο ήθος που  περιβάλλει τα μέλη μας και τους υποψήφιους συμβούλους.

 Η συγκέντρωση των Φυτειών και η ομιλία του Κ. Γεωργαλή δείχνουν το καθαρό προβάδισμα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ έναντι των άλλων υποψηφίων. Με καθαρά λόγια και κατανοητές θέσεις επίλυσης των προβλημάτων του δήμου ο Κ. Γεωργαλής άγγιξε τις καρδιές και τις ψυχές όλων των παραβρισκόμενων φίλων μας. Με την χθεσινή ομιλία και ο ποιο δύσπιστος συνδημότης, κατάλαβε ότι μόνο η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ  και ο Ηλίας Γεωργαλής με τους συνεργάτες του, εκπροσωπούν  το νέο, το καινούριο, το ελπιδοφόρο, για τον δήμο μας. 

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ και ο αυριανός δήμαρχος Ηλίας Γεωργαλής αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι η μοναδική λύση για τον δήμο, και οι συνδημότες μας, της Δημοτικής ενότητας των Φυτειών ,το έχουν καταλάβει και γ αυτό ενισχύουν την παράταξη μας.

 Στην εκδήλωση μίλησε ο Πρώην δήμαρχος Φυτειών Παναγιώτης Τζαχρηστας ο οποίος ανέπτυξε το ολοκληρωμένο σχέδιο για το Δ.Ε. Φυτειών όπως αυτή καταγράφτηκε από το πρόγραμμα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ.

Ραντεβού σήμερα το βράδυ στις 9:00ΜΜ στην παραλία του Αστακού για την τελευταία και κεντρική ομιλία του Κ. Γεωργαλή και των συνεργατών του.

Σήμερα να δώσουμε το τελικό μήνυμα ΝΙΚΗΣ για αλλαγή πορείας και αναδημιουργίας του δήμου. 

Σήμερα να διώξουμε το παρελθόν, δίνοντας χώρο στο νέο.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και σας υποσχόμαστε ένα Δήμο πρότυπο.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ

 ΕΙΝΑΙ  Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο