Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Παναγιώτης Ι. Κούστα προς αυτούς που τον στηρίξανε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που με τιμήσατε με τη ψήφο σας. Μία ψήφος ελικρινούς εκτίμησης, αναγνώρισης κι εμπιστοσύνης. Μία ψήφος δύσκολη που σας υπόσχομαι ότι δεν πήγε χαμένη.
  • Θα συνεχίσω να είμαι παρών.
  • Θα συνεχίσω την προσπάθεια να κατανοήσω και να γνωρίσω τα προβλήματα της περιοχής και να συμβάλλω με όποιον τρόπο μου ζητηθεί για την επίλυσή τους.
Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν σιωπηρά καθώς και όσους στάθηκαν δίπλα μου βροντοφωνάζοντας το με χαμόγελο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να ζητήσω συγνώμη ιδιαίτερα από δύο φίλους, από τον έναν γιατί τον κούρασα κι από τον άλλον γιατί τον έφερα σε δύσκολη θέση.

Όσον αφορά το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ποτέ δεν έκανα τον κομματάρχη και μου φαίνεται γελοίο να το κάνω τώρα. Όποιος με ψήφισε, ας πράξει κατά συνείδηση. Αν ήθελα να κάνω διαφορετική επιλογή θα την είχα κάνει εξαρχής και δε θα περίμενα τον επόμενο γύρο των εκλογών. Η προσωπική μου γνώμη εκφράζεται πλήρως από την ανακοίνωση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών με την οποία και συμφωνώ φυσικά. Με τη ψήφο μας παίρνουμε κι ένα μέρος της ευθύνης όσον αφορά τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων της κοινωνίας μας.
Σας ευχαριστώ
(Ελπίζω) πάντα συνεπής στις ιδέες μου
Με εκτίμηση
 
Παναγιώτης Ι. Κούστας
Γενικός – Οικογενειακός Ιατρός
Επιμελητής Β' Κέντρου Υγείας Αστακού
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο