Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Π. Μοσχολιός: Επίσκεψη στη Στράτο και ομιλία στη Λεπενού



Στην τοπική κοινότητα Στράτου περιόδευσε χτες το απόγευμα ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός.
Στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία, στην Δημοτική Κοινότητα Λεπενούς. Εκεί έκανε απολογισμό της παρουσίας του δήμου στην περιοχή και εξήγησε βασικές προτεραιότητες της παράταξής του για την επόμενη προγραμματική περίοδο.
Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Μοσχολιός στην κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου Λεπενούς, στην ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης καθώς και τον δρόμο από Λεπενού σε ΧΥΤΑ και Κεχρινιά ο οποίος εξυπηρετεί, όπως επεσήμανε, και τους κτηνοτρόφους της περιοχής.
Υπενθύμισε ότι στο σχεδιασμό είναι περισσότερα από 170 εκατομμύρια ευρώ από το επόμενο ΕΣΠΑ, με δρομολογημένο Βιοτεχνικό Πάρκο, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και θερμοκοιτίδα νέων επιχειρήσεων, η οποία θα στεγαστεί στο πρώην Δημαρχείο Στράτου. Παράλληλα υπάρχει ήδη μελέτη για την αξιοποίηση της Αρχαίας Στράτου.
Ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία» δεσμεύτηκε προσωπικά για την επόμενη δημοτική περίοδο ότι θα αναβαθμιστεί το γήπεδο της περιοχής κάτι που αποτελεί αίτημα των νέων και των αθλούμενων.
Επέμεινε, παράλληλα ιδιαίτερα στο θέμα του αναπτυξιακού ρόλου του πρωτογενούς τομέα για την περιοχή.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο