Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Παναγιώτης Λαλιώτης αναδεικνύει το πρόβλημα της Ε.Ο. Πατρών - Τριπόλεως στο ύψος της Καλλιθέας


Συνεχίζεται το «σήριαλ» με το άνοιξε - κλείσε της Ε.Ο. Πατρών - Τριπόλεως στο ύψος της Καλλιθέας, με αποτέλεσμα εδώ και μήνες η ενδοχώρα της Αχαΐας να παραμένει αποκομμένη από τον υπόλοιπο Νομό. Η ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών, αλλά και των κατοίκων της περιοχής είναι τεράστια, αφού ο δρόμος, για ακόμη μία φορά έκλεισε!
 
Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους οδικούς άξονες της Αχαΐας, ο οποίος όμως, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για το Γολγοθά των διερχόμενων οδηγών, αλλά και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται κατά μήκος του δρόμου.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, επικεφαλής του συνδυασμού, «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», Παναγιώτης Λαλιώτης, αναδεικνύει για ακόμη μία φορά το σημαντικό αυτό θέμα, καταγγέλλοντας την απουσία της περιφερειακής Αρχής, η οποία αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, αποφασίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κλείνει το δρόμο. Η κίνηση των οχημάτων διοχετεύεται στην παλαιά εθνική, η οποία είναι επικίνδυνη, λόγω των στροφών και της στενότητας του οδοστρώματος.
«Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αγανακτήσει. Στο συγκεκριμένο σημείο πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει έργο αντιστήριξης, χωρίς όμως, να ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες της περιοχής, με αποτέλεσμα τα νερά της βροχής να μην βρίσκουν διέξοδο και να καταλήγουν στο οδόστρωμα της Εθνικής Οδού, το οποίο και ανασηκώθηκε. Από τότε το μόνο που έχει γίνει είναι ο δρόμος να κλείνει και να ανοίγει κατά περίπτωση. H προχειρότητα και οι ευθύνες της Περιφέρειας είναι τεράστιες», τόνισε ο κ. Λαλιώτης και αναρωτιέται αν δεν υπήρχε η παλαιά εθνική η Αχαΐα για πόσο καιρό άραγε θα παρέμενε αποκομμένη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο