Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η προσπάθεια είναι υπόθεση όλων μας!

 
    Με διάθεση να συμμετέχω ενεργά στην ανάπτυξη του τόπου που αγαπώ, κινητοποιούμαι σ' αυτές τις εκλογές με σκοπό να προσφέρω τα μέγιστα σε ένα νησί που τόσες ανάγκες έχει.
Σαν απλός πολίτης που όλα αυτά τα χρόνια αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της τοπικής κοινωνίας προσπαθούσα πάντα να προσφέρω από Tη μεριά μου προωθώντας πρωτοβουλίες όπως η δημιουργία Συνεταιριστικής Τράπεζας Ιονίων Νήσων και η κατασκευή θεματικού πάρκου - Πλανηταρίου ( ψηφιακό κοσμόραμα) συνεδριακού κέντρου καθώς και ποικίλων άλλων δράσεων: στήριξη τοπικών παραγωγών και των προϊόντων τους ,προβολή του νησιού με πλούσιο φωτογραφικό υλικό σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσία σε συνέδρια τουριστικού ενδιαφέροντος.
Ένα αδιαπέραστο τοίχος υψωνόταν πάντα και έβαζε φραγμούς. Φραγμούς από αυτούς που είναι δεινοί στα λόγια μα οκνοί στα έργα. Ως πότε θα συνεχίζεται η ίδια κατάσταση και ως πότε η απουσία έντιμων πολιτικών θα μας ωθεί στην στασιμότητα για να μην αναφερθώ στην οπισθοδρόμηση Τώρα που πλέον συνειδητοποιήσαμε όλοι μας πως ο τόπος κορέστηκε από άτομα με λαμπερό προφίλ και ανεξάντλητες υποσχέσεις, τώρα νομίζω πως είναι η ώρα να εμπιστευτούμε άτομα της διπλανής πόρτας, απλούς καθημερινούς πολίτες, άτομα με μεράκι και όρεξη για δουλειά.
 Η περιφέρεια των Ιονίων Νήσων μπορεί να λειτουργήσει δυναμικά και να διεκδικήσει τα κονδύλια που της αναλογούν. Να τα αξιοποιήσει κατάλληλα και να ανοίξει δρόμους με δυνατότητες και ευκαιρίες για τον κάθε πολίτη.  Με τον εύρωστο τουρισμό της η Κέρκυρα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας αιμοδοτικά. Γι’ αυτό και πρέπει να γίνουν δράσεις, ώστε ο τουριστικός σχεδιασμός να είναι σύγχρονος και ανταγωνιστικός. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τους τοπικούς παραγωγούς συνεργαζόμενοι περιφερειακά με Ενώσεις, Παραγωγούς και επιμελητήρια. Να δώσουμε πνοή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αξιοποιώντας τη θέση μας στην Ε.Ε. Χωρίς κανένα να ξεχνάμε, χωρίς κανένα να υποτιμάμε, είμαστε εδώ ν’ αντιμετωπίσουμε προβλήματα που αφορούν τον καθένα από εμάς. Όλοι μαζί, γιατί πριν γίνουμε ονόματα σ’ ένα ψηφοδέλτιο ήμασταν και θα είμαστε στη ίδια θέση. Στη θέση του πολίτη που δεν περιμένει τίποτα έτοιμο αλλά γνωρίζει πως με εντιμότητα και  εργατικότητα θα τα καταφέρει καλύτερα, του πολίτη που αγωνίζεται για το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του. Η προσπάθεια δε σταματά στο σήμερα, αλλά στοχεύει στο αύριο. Η προσπάθεια είναι υπόθεση όλων μας!

2 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στον Φυτειώτη φίλο Σπυρίδωνα Σπαή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΛΙΑΣ6 Μαΐου 2014 στις 2:38 μ.μ.

    ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ ΣΠΥΡΟ ΣΠΑΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο