Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Νέες φωτογραφίες από την προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ»


 
Νέες φωτογραφίες μέσα από τον φακό του Χρήστου Μπόνη, για την προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Ηλία Γεωργαλή, υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου.
 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ…. 
 

 




























 
 

6 σχόλια:

  1. Ηταν πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Ακούσαμε θέσεις και προγράμματα. Δεν ακούσαμε όμως για ρουσφέτια, ταξίματα, διορισμούς , βολέματα. Είστε το καινούργιο, είστε το μέλλον, είστε η ελπίδα γιαυτό θα σας ψηφίσουμε. Στην άκρη οι παλιοί και οι φθαρμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιζω κυριε νικητα οτι υπηρχαν και αλλοι συλογοι στην ομιλια της συμπολιτειας περα των αστακιωτων και των αστακινων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αυτό είναι αληθές και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευχάριστο. Παρουσίες πολύ ενισχυτικές για το Συνδυασμό. Δική μου η παράληψη και ζητώ συγνώμη. Παρέλειψα και συγγενή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως δεν ψηφίζω πλέον στα πάτρια εδάφη ,αυτό γιατί βαρέθηκα να είμαι το θύμα που λέγετε "Ετεροδημότης", δηλαδή να μένω μόνιμα κάπου και να αποφασίζουν για εμένα χωρίς την δική μου συμμετοχή άλλοι, αλλά και στον τόπο που γεννήθηκα να αναγκάζομαι να ψηφίζω τον συγγενή, τον φίλο, τον γνωστό, έτσι "γιατί πρέπει" λόγω μιας στρεβλής ηθικής υποχρέωσης που υποτίθεται είχα .
    Τώρα ψυχρά και ρεαλιστικά αν κρίνουμε στο κατά πως ψηφίζουν ακόμη και σήμερα οι Έλληνες και βλέποντας τους συνδυασμούς των κομμάτων, θα κινδυνεύσω την εξής πρόβλεψη ,πως η Ντίνα θα είναι πρώτη ,πολύ κοντά με τον Γαλούνη και δυστυχώς η Συμπολιτεία τρίτη, μια και δεν έχει πλήρη ψηφοδέλτια σε όλα τα χωριά όπως οι δυο πρώτοι ,άρα όχι πολλούς συγγενείς και φίλους που θα ψηφίσουν αυτόν που υποτίθεται του έχουν την λεγόμενη "ηθική υποχρέωση".
    Από την άλλη έχω μιλήσει με αρκετούς παγιδευμένους σε αυτή την ηλίθια λογική οι οποίοι θέλουν να ξεφύγουν από αυτή κάνοντας το όμως εκ του ασφαλούς ,τους βλέπω να αναζητούν ψηφοδέλτια (μια και έτσι συνηθίζεται) της Συμπολιτείας αλλά δεν θέλουν να το μάθουν οι συγγενείς και φίλοι που έχουν τάξει την ψήφο τους .
    Ας βρει λοιπόν ένα τρόπο η Συμπολιτεία πόρτα -πόρτα, τηλέφωνο στο τηλέφωνο(οι σύλλογοι μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό ) να προμηθεύσουν διακριτικά με ψηφοδέλτια αυτούς που θέλουν να ξεφύγουν από τα δεσμά τους , εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι ,ειδεμή δεν θα αλλάξει τίποτα , ήδη οι υποψήφιοι των άλλων έχουν μοιράσει τα ψηφοδέλτια τους ,ε ας ενεργοποιηθούν όλοι οι υποψήφιοι και φίλοι της Συμπολιτείας και να μοιράσουν και τα δικά τους ψηφοδέλτια σε κάθε σπίτι ,ώστε αυτό που θα πέσει τελικά στην κάλπη να είναι το δικό τους ,ο κόσμος το ζητά ,ας το δώσετε ,μην περιμένετε να σας βρουν στην κάλπη μεγάλοι άνθρωποι η άνθρωποι που έτσι έχουν μάθει .
    Σας εύχομαι καλή επιτυχία από καρδιάς ελπίζοντας σε κάτι νέο και θετικά διαφορετικό για τον τόπο μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ ανώνυμε καλά τα λες για τα ψηφοδέλτια,αλλά βρε φίλε πέρα από τους ήλιωκιωμενους οι άλλοι? ζούμε στο 2014 δεν είμαστε κάτω από των τουρκικό ζυγό,που και τότε κάποια στιγμή κάνανε την επανάσταση τους,ούτε σε δικτατορία ζούμε,υπάρχει δημοκρατία και στο όνομα αυτής,ας πράξουν οι ψηφοφόροι αυτό πού πρέπει.εγώ αυτό θα κάνω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιας κι ο συνδυασμός έχει επίσημα χρίσμα- στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές κ.κ Τρυανταφύλλο Μ, Βαρεμένος Γ, Π.Κουρουμπλής και Δ.Στρατούλης ( ως αστακιώτης ορθώς παρίστατο) επιβάλλονταν να είναι εκεί. ο κ. Καραμπελιάς υπό πιά ιδιότητα έκανε χαιρετισμό σε ομιλία ενός υποψηφίου δημάρχου που ξεκίνησε στην αρχή καλά , αλλά τελικά "κομματικοποιήθηκε" ; Μήπως ψηφίζει στο Ξηρόμερο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο