Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Περιοδεία σε Αιτωλικό, Μεσολόγγι, Παναιτώλιο, Καινούριο, Παραβόλα, Παντάνασσα, Νεοχώρι και Κατοχή(ΦΩΤΟ)



Περιοδεία πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Ανδρέας Κατσανιώτης και ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενοι από Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας σε Αιτωλικό, Μεσολόγγι, Παναιτώλιο, Καινούριο, Παραβόλα, Παντάνασσα, Νεοχώρι και Κατοχή. Ο κύριος Κατσανιώτης και ο κύριος Φαρμάκης έτυχαν θερμής υποδοχής από τους πολίτες και συζήτησαν μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και τις λύσεις που οι ίδιοι προτείνουν. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι νέοι άνθρωποι που ασχολούνται για πρώτη φορά με τα κοινά, με φρέσκιες ιδέες και όραμα για τον τόπο τους. 
Στο Μεσολόγγι επισκέφτηκαν το κοινωνικό Μαγειρείο της Ιεράς Μητροπόλεως όπου εθελοντές στηρίζουν καθημερινά με φαγητό 80 περίπου οικογένειες. Η κοινωνική προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως είναι ο συνδετικός κρίκος της κοινωνίας που τόσο δοκιμάζεται αυτή την κρίσιμη για όλους μας οικονομική περίοδο και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οφείλει να συνδράμει το έργο της με όποιο τρόπο μπορεί.
Μεταξύ άλλων στο Μεσολόγγι επισκέφτηκαν την επιχείρηση με την επωνυμία «ΟΙΝΙΑΔΕΣ Δ», συσκευαστήριο σπαραγγιών  - ροδιών - εσπεριδοειδών, καθώς και την επιχείρηση με την επωνυμία «ΣΑΩ» συσκευαστήριο φρέσκων ψαριών και συζήτησαν με τους εργαζομένους και τους ιδιοκτήτες τα προσχώματα που τους δημιουργεί η γραφειοκρατία και η έλλειψη διαφάνειας, φαινόμενα τα οποία δεσμεύτηκαν  να εξαλείψουν. Αισιόδοξο ήταν το μήνυμα που πήραν για το μέλλον του τόπου ως προς το επιχειρείν, στην βιοτεχνία κατασκευής ελληνικών έγχορδων οργάνων της οικογένειας Μάτσικα στη Μάστρο, καθώς πρόκειται για μία παραδοσιακή ελληνική επιχείρηση που ανθεί και στηρίζεται αποκλειστικά στις εξαγωγές των προϊόντων της. 

Οι επισκέψεις του κυρίου Κατσανιώτη και του κυρίου Φαρμάκη θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου σε ολόκληρη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου να βρίσκονται κοντά στους πολίτες και να αφουγκράζονται τις ανάγκες τους.
 
 
 
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο