Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

EΓKAINIA ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η υποψήφια Δήμαρχος Ξηρομέρου Ντίνα Σαμαρά και τα μέλη του συνδυασμού “ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης’’ σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στον Αστακό (δίπλα στο φαρμακείο Μπαμπούρη) το Σάββατο 3-05-2014 και ώρα 8:30 μ.μ.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα....




9 σχόλια:

  1. Θα έρθω μόνο για να φάω μεζεδάκια σωλομού και λίγο πατέ, να πιώ και ένα ποτήρι παλιοσαμπάνια απο τα Παρίσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΣΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ,ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΤΣΟΝΑΚΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ερθω για να πιω σαμπανια MOET και να δω την κ Ντινα με τα συνολακια της..και να δω ποσο κρεπαρισμα εχει κανει στο μαλλι της και οπως επισης να την ρωτησω για τα spa που κανει σπιτι της
    !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι εγώ θα νάρθω να πάρω στο μπουφέ λίγο από Γκερεμέζι “brulée” με παντζάρια και πέστο φουντούκι καθώς επίσης σολομό τυλιγμένο με μπέικον, κόκκινο λάχανο μπρεζέ, πουρέ μήλου και σιρόπι Port.
    Ω Μοντιέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΑΠ ΤΟ 1975, ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΥΝ ΤΗ ΜΠΟΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ;ΑΦΟΥ Ο ΑΝΑΚΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς που οι πεινασμένοι δεν ανήκουν στο συνδυασμό σου. Θα γλυτώσεις το δήμο από τα μεγάλα φαγοπότια. Τυχερή Ντινούλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω δεν θα ρθω.
    είμαι φαγωμενος.
    ισως να περασω για μια σοδα μετα τις ελογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κανατε πολλα μεχρι τωρα και θα τα κανετε και τωρα τρομαρα σας..φαγατε οσο μπορεσατε και βολευτηκατε αναμεταξυ σας ΚΟΡΑΚΙΑ..θα πρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ολοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο