Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Σάρωσε... σε μετάλλια ο Αθλητικός Σύλλογος Αστακού στο kick boxing-taek wondo


ΠΡΩΤΙΑ   Ο   ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ    ΣΥΛΛΟΓΟΣ    ΑΣΤΑΚΟΥ    ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ   KICK    BOXING.
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ  Ο   ΑΘΛΗΤΗΣ    ΠΕΦΑΝΗΣ   ΜΑΚΗΣ   ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥΣ   ΑΓΩΝΕΣ!!
3ος Ο ΑΘΛΗΤΗΣ  ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ  
         Επάξια στέφτηκε κυπελλούχος  ο αθλητής του Αστακού στο KICK BOXING ΠΕΦΑΝΗΣ Μάκης, στο κύπελλο Ελλάδος που διεξήχθη την 13/05/2012 στο κλειστό στάδιο Αμφιλοχίας και το οποίο διοργάνωσε η ομοσπονδία BOXE SAVATE, αφού κατάφερε και νίκησε και τους τρεις αντιπάλους του και μάλιστα τους δύο από αυτούς με νοκ άουτ. 
     Επίσης ξεχωριστή επιτυχία για  τον σύλλογο το χάλκινο μετάλλιο του αθλητή ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Βαγγέλη ο οποίος αγωνιζόταν για πρώτη φορά και κατέκτησε την τρίτη θέση βγάζοντας και αυτός νοκ-άουτ τον αντίπαλό του!! Την φοβερή εμφάνιση του Αστακιώτικου  Συλλόγου συμπλήρωσε η αθλήτρια ΓΙΩΤΗ Γεωργία, αφού στον πρώτο της αγώνα και αυτή ηττήθηκε στα σημεία στα σημεία μετά από μία δυνατή αναμέτρηση....


     Επόμενος στόχος του Συλλόγου είναι οι αγώνες KICK BOXING που θα διεξαχθούν το βράδυ την 1η Ιουνίου 2012 και θα λάβουν μέρος μόνο επίλεκτοι αθλητές. 
    Ο σύλλογος του  Αστακού θα συμμετέχει με τον αθλητή ΠΕΦΑΝΗ Μάκη, ο οποίος προετοιμάζεται γι΄ αυτή τη σκληρή αναμέτρηση.
      Προετοιμασία συνεχίζει ο Σύλλογος και στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με την παιδική του αγωνιστική  ομάδα η οποία τον Απρίλιο ταξίδεψε στην Καστοριά οπού συμμετείχε σε διασυλλογικούς Αγώνες, όπως επίσης έλαβε μέρος και σε διασυλλογικό τουρνουά την 13/05/2012 στο Αγρίνιο αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. 
    Η συμμετοχή των μικρών αθλητών σε αυτούς τους αγώνες έχει σκοπό την καλύτερη προετοιμασία τους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και για τη συμμετοχή τους  το φθινόπωρο σε αγώνες στην Ευρώπη.
      Ευχόμαστε καλή δύναμη στο σύλλογο και εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας για τις διακρίσεις και τις δραστηριότητες του στα μαχητικά αθλήματα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και KICK BOXING.

Φωτο της ομάδας taek wondo
Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες kick boxing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο