Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

4ο Αντάμωμα Καβαλάρηδων και φίλων Αλόγου, στη μαγευτική Νήσσα, στην Κατούνα, την Κυριακή 27 Μαΐου 2012


     Ο Ιππικός Όμιλος Κατούνας, σας προσκαλεί στο 4ο Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου, την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, από τις 09:30 το πρωί και όσο πάει… στη θέση Νήσσα, στην Κατούνα Ξηρομέρου.

     Ελάτε να γιορτάσουμε την Άνοιξη,  να θαυμάσετε τα άλογα, να φάτε δωρεάν ντόπια ψητή Προβατίνα, να διασκεδάσετε με τα μεγαλύτερα ονόματα της δημοτικής παράδοσης: Φιλιώ Πυργάκη, Γιώργο Βελισσάρη, Βαγγελιώ Χρηστιά, να  κατεβείτε στο ποτάμι, να μυρίσετε τα πλατάνια, να ακούσετε τους ήχους των νερών και των πουλιών και να ξαναγεννηθείτε!.....

  
     Ελάτε να χαρείτε μαζί μας το καταπράσινο τοπίο δίπλα στα τρεχούμενα νερά του ποταμού της Νήσσας και να καμαρώσετε τα περήφανα άλογα μας με τους καβαλάρηδες που θα καταφθάσουν από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

     Ελάτε να απολαύσετε την επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας και την ιππική παρέλαση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ελάτε από κοντά να ζήσετε την πραγματική απόλαυση  από την ηρεμία των κρυστάλλινων νερών, την οργιώδη βλάστηση, τις ομορφιές και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της περιοχής.  

     Ελάτε και ανακαλύψτε τη φύση. Ακολουθήστε τα μονοπάτια κι ανεβείτε στα παλιά ερειπωμένα χωριά Αχυρά και Βούστρι, με τα γκρεμισμένα τους σπίτια και δείτε τους ερειπωμένους πια αλευρόμυλους, τα πέτρινα γεφύρια  και τις πηγές που φέρνουν ασταμάτητα το παγωμένο τους νερό από την καρδιά του βουνού το Πυργαντί.

     Έλάτε να γευτείτε την πεντανόστιμη ψητή προβατίνα που προσφέρει ο σύλλογος, οι φίλοι του και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής εντελώς δωρεάν και να χορέψετε με τα καλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού: Φιλιώ Πυργάκη, Γιώργο Βελισσάρη, Βαγγελιώ Χρηστιά, Χρήστο Νίκου!

    Φέτος υπάρχει για όλους τους επισκέπτες ευρύχωρο πάρκινγκ σε επίπεδο έδαφος, για να εξυπηρετήσει τη μετακίνηση χιλιάδων αυτοκινήτων, ενώ στην είσοδο του πάρκινγκ θα υπάρχει προσωπικό που θα διευκολύνει τους επισκέπτες να επιλέξουν κατάλληλο χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό τους.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:
10:30- Παρουσίαση και απονομή μεταλλείων στους συμμετέχοντες καβαλάρηδες.
11:30- Παραδοσιακό Χορευτικό.
12:30- Δωρεάν ψητή προβατίνα για όλους…
13:30- Ζωντανή ορχήστρα με το καλύτερο συγκρότημα παραδοσιακής  μουσικής και με τραγουδιστές τους γνωστούς: Φιλιώ Πυργάκη, Γιώργο Βελισσάρη, Βαγγελιώ Χρηστιά, Χρήστο Νίκου, κ.α.

Σας περιμένουμε όλους για μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία...

Διοργάνωση: ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο