Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο της υποψήφιας βουλευτή με τη Ν.Δ. Γεωργίας Μπόκα


       Η  υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. Γεωργία Μπόκα μετά την προκήρυξη των νέων εκλογών προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

     Κατ’ αρχάς θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστώ τον καθένα και την καθεμία σας ξεχωριστά για την στήριξη σας , είτε με έναν καλό λόγο , είτε με την ψήφο στις εκλογές της 6ης Μαΐου! 
    Είμαι υπόχρεη πραγματικά μπροστά στην αγάπη των Αιτωλοακαρνάνων οι οποίοι με κατέταξαν στην εξόχως τιμητική Πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου! Η παρουσία του κόσμου στο πλευρό μου, ήταν συγκινητική και θα προσπαθήσω να την ανταποδώσω με όποιο τρόπο μπορώ....


      Οι  ανεύθυνες «δεξιές» και «αριστερές» πολιτικές δυνάμεις, οδήγησαν την χώρα ξανά σε εκλογές και οι πολίτες δεν πρέπει και πάλι να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. 
     Όπως ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο στις κάλπες της 6ης Μάιου ο κόσμος και στην Αιτωλοακαρνανία έδειξε την οργή και την αντίδραση του, αλλά πλέον πρέπει να προτάξει την λογική και το συμφέρον της χώρας! 
      Η μεγάλη κεντροδεξιά ενώνεται μπροστά στο συμφέρον της χώρας . Τα ψευτοδιλήμματα και οι ουτοπικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ  και των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν πέρασαν τελικά και δεν είχαν την αναμενόμενη αντίδραση, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις! 
      Συνεχίζουμε ένα μήνα ακόμα αγώνα για να δώσουμε στην Ελλάδα την αξιοπρέπεια της, την οποία μπορεί να εγγυηθεί η ενωμένη πλέον κεντροδεξιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο