Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή Αγγελικής Αναγνωστοπούλου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες


   Μήνυμα της δεύτερης σε σταυρούς υποψήφιας βουλευτή Αιτω/λνίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Αγγελικής Αναγνωστοπούλου.

Aξιότιμοι φίλοι και φίλες,
Αρκετά ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα των ελληνικών βουλευτικών εκλογών στις 6 του μηνός, θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω  τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κύριο Πάνο Καμμένο που μ’ εμπιστεύτηκε συμπεριλαμβάνοντας το όνομά μου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος (στο νομό Αιτωλοακαρνανίας)....


     Οφείλω επίσης να συγχαρώ τον ελληνικό λαό που τιμώρησε τους υπεύθυνους για την εξαθλίωση της χώρας μας και επιβράβευσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες που προτείνουν την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους και την ακύρωση του μνημονίου, χαρίζοντάς τους ανέλπιστα υψηλά ποσοστά.
     Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αν και πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα, απέδειξαν ότι κέρδισαν την εμπιστοσύνη και τη δυναμική υποστήριξη των  πολιτών.
       Ο κύριος Καμμένος, σε συνεργασία με όλα τα μέλη του κόμματος, κατάφερε να πείσει τον ελληνικό λαό ότι πάνω απ’ όλα έχει όραμα, εθνική περηφάνια, αγνές προθέσεις, κυρίως δε ότι βασίζει το σχέδιο δράσης του στην ειλικρίνεια. Και επειδή ο Έλληνας ζητά άμεσα μια ριζική αλλαγή, εκτίμησε τις θέσεις μας και καταψήφισε την υποκρισία των μνημονιακών κομμάτων.
       Όσον αφορά τη δική μου υποψηφιότητα, θα ήθελα να μεταφέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, καθώς επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες γενικότερα. Το γεγονός ότι αναδείχθηκα δεύτερη σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων μου προκαλεί συναισθήματα χαράς και ευδαιμονίας, διότι ο κόσμος αναγνώρισε τόσο τον πατριωτισμό μου όσο και την ανάγκη μου να προσφέρω και να συμβάλω στη διαδικασία της αλλαγής.
       Η δε συμπαράσταση που δέχτηκα από την πλευρά του κόσμου με οπλίζει με τεράστια δύναμη και αποτελεί το σπουδαιότερο κίνητρό μου προκειμένου να φέρω στην επιφάνεια το μέγιστο του δυναμικού μου για χάρη της πατρίδας, της ανάκαμψης και της εθνικής μας δικαίωσης.
Υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσω και ότι θα συνεχίσω να πορεύομαι σταθερά στο μονοπάτι της αξιοκρατίας, της εντιμότητας και της ηθικής, ως γνήσια ανεξάρτητη Ελληνίδα.

Με εκτίμηση,
Αναγνωστοπούλου Αγγελική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο