Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ιουλία Καλλιμάνη: Νέα και σέξι τραγουδίστρια απο την Κωνωπίνα Ξηρομέρου


      Η Ιουλία Καλλιμάνη από την Κωνωπίνα Ξηρομέρου  Αιτωλοακαρνανίας μετά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη συνεργάζεται τώρα με τον ράπερ Bo

      Τελικά η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας βγάζει πολλά καλλιτεχνικά ταλέντα. Το λέμε αυτό διότι από την Αιτωλοακαρνανία και την περιοχή Κωνωπίνα Ξηρόμερου (η μάνα της είναι απο τις Φυτείες) κατάγεται η νέα τραγουδίστρια με τη σέξι εμφάνιση, Ιουλία Καλλιμάνη. Μάλιστα η κοπέλα αυτό το διάστημα κυκλοφόρησε και ένα νέο κομμάτι με τον τίτλο «20 Χρονών» (γυρίστηκε μάλιστα και το σχετικό βίντεο κλιπ) όπου συνεργάστηκε με τον δημοφιλή και ταλαντούχο ράπερ Bo τον οποίο γνώρισε και αγάπησε ο περισσότερος κόσμος μέσα από την συμμετοχή του στο «Just the two of us» του Mega.....


     Ο Bo έχει γράψει τη μουσική και το ρυθμό στο κομμάτι που αναμένεται να γίνει επιτυχία στα ραδιόφωνα και τα κλαμπ το καλοκαίρι, πάνω σε στίχους του Νίκου Γρίτση και το ερμηνεύει με την Ιουλία Καλλιμάνη. O Bo έχει κυκλοφορήσει πολλές επιτυχίες κατά το παρελθόν όπως τα κομμάτια «Θα ‘θελα,… όλοι να περνάμε καλά», «Κάνε με να τρελαθώ», «Πιο κοντά» και «Είσαι Αστέρι».
      Η Ιουλία Καλλιμάνη συζητήθηκε πολύ θετικά στον καλλιτεχνικό χώρο έπειτα από την συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο τραγούδι «Αξίζω» που ακούστηκε στην κινηματογραφική ταινία «Λούφα και παραλλαγή, σειρήνες στη στεριά» του Νίκου Περάκη που προβλήθηκε το φθινόπωρο του 2011 στις αίθουσες. 
     Η  πρώτη digital (ψηφιακή) δισκογραφική κυκλοφορία της Ιουλίας Καλλιμάνη με τον τίτλο «Μην Κοιμηθείς» έγινε το 2010. Τους στίχους στο κομμάτι είχε γράψει ο Νίκος Γρίτσης και τη μουσική ο Στάθης Ξένος.

Πρώτη πηγή: www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο