Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Μπορούμε…


Γράφει ο: Φωτάκης  Βασίλειος

       Στο ευχαριστήριο μου μήνυμα με το πέρας των εκλογών της 6ης  Μαΐου προς τους συμπολίτες μου, τόνισα με έμφαση, ότι πρέπει να βαδίσουμε το δρόμο της ευθύνης και αξιοπρέπειας σαν χώρα και λαός για την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης, κάτι που δεν κατέστει εν τέλει εφικτό....


      Οι επερχόμενες εκλογές του Ιουνίου, καθιστούν υπεύθυνες όλες  τις δυνάμεις του τόπου για την επόμενη μέρα της Σωτηρίας της χώρας, της πολιτικής σταθερότητας αλλά  και τις αποφυγής μιας ενδεχόμενης κατάρρευσης και χρεωκοπίας.
       Κόμματα και ηγεσίες λύγισαν μπροστά στο βάρος των ευθυνών που έπρεπε να αναλάβουν, πλέον όμως έχουν ιστορικό χρέος να σταθούν υπεύθυνα και ειλικρινά. Ο ελληνικός λαός θα έχει εκ νέου να επιλέξει την Ευρωπαϊκή σταθερότητα με στόχο την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη αλλά και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται. Μακριά από τις ανεύθυνες και επικίνδυνες λογικές του Λαϊκισμού και της Δραχμής..
        Όσο με αφορά, θα προσφέρω με όποιες δυνάμεις διαθέτω συνεχίζοντας δημόσια να προτείνω και να συμμετέχω προς αυτή και μόνο την κατεύθυνση, της πολιτικής συνεννόησης και των συνεργασιών. Η Πατρίδα έχει ανάγκη από τις φωνές της λογικής, της ευθύνης και της αξιοπιστίας και εμείς καθ΄ όλη την προηγούμενη περίοδο κατά αυτόν τον τρόπο πολιτευθήκαμε.
       Η ανάγκη της δυνατής φωνής και της σύγκλισης των απόψεων είναι πλέον επιβεβλημένη. Συνειδητά θα σταθώ και θα εργαστώ ώστε η Εθνική ανάταση για τη χώρα να προκύψει μέσα από  δυνάμεις  που απαρέγκλιτα θα στηρίξουν την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο