Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Με επιτυχία στη Βόνιτσα έγιναν οι τελικοί Παμπαίδων και Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΕ


        Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολλών φιλάθλων πραγματοποιηθήκαν προχθές και για πρώτη φορά στο κλειστό γυμναστήριο της Βόνιτσας, οι τελικοί βόλεϊ Παμπαίδων και Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΕ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρησης Δυτικής Ελλάδας). 
    Οι τελικοί βόλεϊ έγιναν στη Βόνιτσα στα πλαίσια του αναπτυξιακού σχεδιασμού της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε σε πόλεις που δεν παίζεται Βόλεϊ, μετά από πρόταση των τοπικών φορέων της Βόνιτσας για τη διεξαγωγή διοργανώσεων ή αγώνων Βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. 
      Η ΕΣΠΕΔΕ με ανακοίνωση της ευχαριστεί για τη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία τον Δήμαρχο Βόνιτσας-Ακτίου κ. Νίκο Σολδάτο, τον Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο σε θέματα αθλητισμού κ. Μιχάλη Γούδα, τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Ευθύμιο Φερεντίνο, και τον οργανωτικό υπεύθυνο των τελικών κ. Δημήτρη Δημάκα....

 
      Το επόμενο ραντεβού στην ιστορική πόλη της Βόνιτσας είναι στις 26-28 Ιουνίου 2012 όπου θα φιλοξενήσει και το IONIAN CIRCUIT satellite Beach Volley γυναικών με αθλήτριες top επίπεδου από Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Στους Παμπαίδες πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΠΕΔΕ για το 2011-2012 αναδείχτηκε η ομάδα του Α.Ο. Πρέβεζας που στον τελικό επικράτησε με 3-0 σετ της Φ.Ε.Ιωαννίνων.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-20, 25-16, 25-20.

Α.Ο.ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Γ.ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ): Γεωργοκίτσος, Μπουτόπουλος, Γάκης, Τζαμπάυτι, Αντύπας, Κανέλλος, Βαγγέλης, Παλαιοκάτερος, Σωτηρί.

Φ.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Δ.ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ): Πέτσος, Γκόγκας, Καλογήρου, Χασκής, Αποστολίδης, Βακρόπουλος, Κατσαντώνης, Κολιός.

     Στις Παγκορασίδες πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΠΕΔΕ για το 2011-2012 αναδείχτηκε η ομάδα της Φ.Ε. Ιωαννίνων που επικράτησε με 3-0 σετ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας.

ΤΑ ΣΕΤ: 20-25, 19-25, 23-25.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Δ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ): Θεοχάρη, Παναγιωτίδη Α., Παναγιωτίδη Ε., Κοσμίδου Α., Κοσμίδου Β., Μαλέσκου, Ρίτσα, Ζήση.

Φ.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Δ.ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ): Τάτση Μ., Τάτση Α., Χριστοδούλου, Κύρλα, Δήμου, Βέττα, Δρακοπούλου, Κίτσου, Κρικώνη, Παπαδημητρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο