Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Τέλος ο Θεοδωρίδης από τον Παναιτωλικό


      Λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδωρίδη, που ήταν ο αρχηγός του Παναιτωλικού  τα τρία τελευταία χρόνια με σημαντική προσφορά και συμβολή στις επιτυχίες που σημείωσε η ομάδα  στο διάστημα αυτό. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την άριστη συνεργασία και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του....

    Ο Γιώργος Θεοδωρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στον Παναιτωλικό και έζησα πολύ όμορφες στιγμές και επιτυχίες. Δυστυχώς η κατάληξη του φετινού πρωταθλήματος δεν ήταν αυτή που περιμέναμε και αυτή που θέλαμε. Ελπίζω η ομάδα να βρει σύντομα το δρόμο που της αξίζει. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο και όλη τη διοίκηση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναιτωλικού που μου έδειχνε καθημερινά την αγάπη του».

       Oι πληροφορίες συγκλίνουν πως ο Γιωργος Θεοδωρίδης δεν ήταν αρνητικός  στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ομάδα και την ερχόμενη σεζόν αποδεχόμενος μείωση αποδοχών. Ωστόσο μάλλον η μείωση που του πρότεινε η ΠΑΕ ήταν μεγάλη γεγονός που οδηγησε στη διακοπή της συνεργασίας. Γεγονός επίσης που καταδεικνύει ότι το μπάτζετ για το ρόστερ θα είνα δραματικά μειωμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: