Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αγρίνιο: Εντατικοί έλεγχοι σε οίκους ανοχής


Έλεγχοι στις Ιερόδουλες αλλά…
    Σε ελέγχους στους τρεις νόμιμους οίκους ανοχής που λειτουργούν στην περιοχή του Αγρινίου, προχώρησαν πριν λίγες μέρες οι αρμόδιες αρχές. 
  Ανησυχεί πάντως το γεγονός της ύπαρξης πολλών «αδήλωτων» που δουλεύουν σε μπαρ....


      Αστυνομία και Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας, μετά τον σάλο που ξέσπασε στην Αθήνα με τις οροθετικές στο ιό του AIDS ιερόδουλες, προχώρησαν σε ελέγχους στους οίκους ανοχής που υπάρχουν στην Αιτωλ/νία και σύμφωνα με πληροφορίες σε εξετάσεις υποβλήθηκε μια ιερόδουλη που δεν είχε βιβλιάριο υγείας στο Αγρίνιο, χωρίς όμως να έχει τελικά κάποιο πρόβλημα με την υγεία της.
      Όμως το ζήτημα έχει άλλες διαστάσεις και μάλιστα μεγαλύτερες, αφού είναι κοινό μυστικό ότι σε  μπαρ  της ευρύτερης περιοχής όπου εργάζονται αλλοδαπές και όχι μόνον, παρανόμως γίνονται συμφωνίες με πελάτες  για ερωτική συνεύρεση και εδώ το «πελατολόγιο» είναι σαφώς μεγαλύτερο από αυτό των οίκων ανοχής.
       Οπότε δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο ποιές και πόσες από αυτές τις γυναίκες εκδίδονται επ’αμοιβή και ποιες από αυτές έχουν βιβλιάριο υγείας. Το θέμα αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, απασχολεί αστυνομικές και υγειονομικές αρχές και οι έλεγχοι στα καταστήματα αυτά, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν βιβλιάρια υγείας κλπ αναμένεται να ενταθούν.

        Από εκει και πέρα, υπάρχει και η αστυνομική διάσταση του θέματος σχετικά με την παράνομη πορνεία, που σε γενικές γραμμές όμως, κρίνεται δύσκολο να εντοπιστεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο