Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΤΕΔΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: Ξεκινά η διαβούλευση για τη διοικητική μεταρρύθμιση. Θα πραγματοποιηθούν 5 κατά τόπους συσκέψεις στις πρώην επαρχίες του νομού.

Συνεδρίασε χθες Τρίτη το μεσημέρι στο Μεσολόγγι το Δ.Σ της ΤΕΔΚ Αιτωλοακαρνανίας, όπου εκτός από τη συνήθη ενημέρωση ως προς το σκέλος των οικονομικών θεμάτων την συζήτηση μονοπώλησε, ως ήταν φυσικό αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, το σχέδιο για τον "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ".
Απο την πλευρά της ΤΕΔΚ Αιτ/νίας συζητήθηκε και προσδιορίστηκε με σαφήνεια η διαδικασία η οποία θα ακολουθηθεί όσο αναφορά στην ανάπτυξη του διαλόγου και έγινε προσέγγιση για το σκέλος των αρμοδιοτήτων που θα πρέπει κατά την ΤΕΔΚ να εκχωρηθούν προς τις τοπικές κοινωνίες και τους νέους δήμους.
Η διαδικασία λοιπόν που θα ακολουθήσουν για την ανάπτυξη του διαλόγου δηλ. το χωροταξικό θα ξεκινήσει σε 15 ημέρες. Θα πραγματοποιηθούν 5 διαδοχικές συσκέψεις δηλ. μία σε κάθε επαρχία και μία τελευταίο στο μεγαλύτερο αστικό κέντρο του νομού, το Αγρίνιο με την συμμετοχή αυτοδιοικητικών αλλά και φορέων της Αιτωλοακαρνανίας.
Πηγή: http://inagrinio.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο