Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (88) του περιοδικού «ΩΛΕΝΟΣ», που εκδίδεται από τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σταμνάς.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (88) του περιοδικού «ΩΛΕΝΟΣ», που εκδίδεται από το Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σταμνάς με πλούσια θεματολογία. Πρόκειται για μια καλοτυπωμένη έκδοση 24 σελίδων μέσα από τις οποίες ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί για τα μια σειρά από γεγονότα και πρωτοβουλίες που συνέβησαν στο χωριό Σταμνά και να διαβάσει σημαντικά ζητήματα που αφορούν στη δράση του Συλλόγου αλλά και την καθημερινότητα στο χωριό.
Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό, που έχει για εξώφυλλο την ομορφιά της Άνοιξης, την προσοχή μας τραβούν εξαιρετικά άρθρα όπως: η δικτατορία των αγορών και η τρομοκρατία της κρίσης, αφιέρωμα στα 100 χρόνια του Γιάννη Ρίτσου, αφιέρωμα στο λαικό ζωγράφο Χρήστο Καγκαρά, στιγμιότυπα από τη καθημερινότητα, στα γήπεδα, κ.α.
Το περιοδικό είναι τριμηνιαίο και αν επιθυμείτε να γραφτείτε συνδρομητές, μπορείτε να επικοινωνήσετε: Περιοδικό ΩΛΕΝΟΣ, Σταμνά Αιτωλικού, Τ.Θ. 5, Τ.Κ. 30400. τηλ: 26310-27240, 26320-51448. Ε-mail: olenos@stamna.gr, http://www.stamna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο