Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ήταν καλύτερος ο Παναιτωλικός αλλά άτυχος. Παραχώρησε στο Αγρίνιο ισοπαλία 1-1 στον ΟΦΗ.

Άτυχος ήταν ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΟΦΗ, με τον οποίο αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, ωστόσο, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης... κατέβασε ρολά και έδωσε στην ομάδα του έναν υπερπολύτιμο βαθμό.
Κυρίαρχος ήταν ο Παναιτωλικός, ωστόσο, ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Ζορμπά στο 28’. Η απάντηση ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Δημούτσο. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία, ωστόσο, το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
ΦΑΣΕΙΣ: Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να πιέζει ασφυκτικά και να έχει την υπεροχή. Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν ο Γκόλιας σέντραρε, ο Ζουρούδης δεν πρόλαβε να πάρει την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Θεοδωρίδη, όμως το σουτ του τελευταίου έδιωξε ο Βεζυρίδης. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Παλαιολόγος βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, ο ΟΦΗ ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, στο 28’ με τον Ζορμπά να γίνεται αποδέκτης της μπάλας σε πλεονεκτική θέση και με τον Πονηρό εκτός θέσης, να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.
Η απάντηση για τους Αγρινιώτες ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, με τον Δημούτσο να νικά τον Βεζυρίδη με σουτ.
Το πρώτο τέταρτο της επανάληψης δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν. Στο 62’ ο Μπαϊκαρά έκανε το σουτ, όμως ο Βεζυρίδης έδιωξε σε κόρνερ. Οι Κρητικοί απάντησαν με το σουτ του Βλόνταρτσικ τρία λεπτά αργότερα, με τη μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 73΄ο Αγρίτης πάσαρε στον Βλόνταρτσικ, αλλά ο Ζουρούδης έδιωξε. Οι γηπεδούχοι έχασαν στο 80’ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Δημούτσος με σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Βεζυρίδη. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Μουμάλ πέρασε λίγο άουτ για τον Παναιτωλικό.
ΓΚΟΛ: 0-1 (28’ Ζορμπάς σουτ), 1-1 (45+1’ Δημούτσος σουτ)
Παναιτωλικός:
Πονηρός, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Δέντσας, Δημούτσος (86’ Χάντιτς), Μπαϊκαρά, Ζουρούδης, Θεοδωρίδης(60’ Μπουμάλ), Μουμίν, Μανιάτης, Στόρμπαεκ.
Προπονητής: Γιάννης Νταλακούρας
ΟΦΗ:
Βεζυρίδης, Κιάσσος, Κωνσταντινίδης, Μπερτίν, Νατσούρας, Πόποβιτς (65’ Καρακατσάνης), Αγρίτης, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς (82’ Ζορμπάς), Βλόνταρτσικ (74’ Ογκουνσότο), Κατσικογιάννης.
Προπονητής: Νίκος Γκουλής
Πηγή: http://olatagoal.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο