Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Παναιτωλικός και Αγροτικός Αστέρας στο Αγρίνιο.

Παναιτωλικός και Αγροτικός Αστέρας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μετά το μεταξύ τους 1-1 σε ακόμα ένα ματς όπου τα "καναρίνια" προηγήθηκαν νωρίς με τον Μπαϊκαρά αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν την νίκη καθώς ισοφαρίστηκαν στο 83' από τον Στεφανίδη.
Τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναιτωλικού είναι καρμπόν με τα προηγούμενα καθώς τα «καναρίνια» με τη βοήθεια και την ώθηση του κόσμου τους μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά και σε αυτό το ματς και κατόρθωσαν να προηγηθούν πολύ νωρίς με τον Μπαϊκαρά στο 5’.
Ο Αγροτικός Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, είχε κινητικότητα αλλά δεν έφτανε με αξιώσεις στα καρέ του Πονηρού και το πρώτο μέρος έληξε με το 1-0 υπέρ των «Αγρινιωτών».
Η είσοδος Δεινόπαπα και Μπλαζέφσκι έκανε πιο επιθετική την ομάδα του Ευόσμου που στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες της στο ματς για να ισοφαρίσει. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να παίξει ένα πιο παθητικό ρόλο στο ματς να κρατήσει το σκορ και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις αλλά έπειτα από μια κόντρα ισοφαρίστηκε από τον Στεφανίδη στο 83’.
Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και φαντάζει δίκαιο καθώς οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο. Τα «καναρίνια» άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια τους για είσοδο στην εξάδα αλλά παρέμειναν στην έκτη θέση με 39 βαθμούς έναντι 38 του Πιερικού. Αντίθετα ο Αγροτικός Αστέρας έφτασε τους 35 και απέδειξε για ακόμα μια αναμέτρηση ότι είναι πολύ «σκληρός για να πεθάνει».
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πονηρός, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Στόρμπαεκ, Παλαιολόγος, Δέντσας, Μουμίν (87’ Μαρτελότο), Δημούτσος (69’ Χάτζιτς), Θεοδωρίδης, Μπαικαρά, Ζουρούδης (55’ Μπουμάλ).
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος (46’ Δεινόπαπας), Χασιώτης, Μπάρμπας (63’ Τσουκαλίδης), Κούτσης, Βαγγελόπουλος, Ναλμπάντης (46’ Μπλαζέφσκι), Σκλιοπίδης, Μπεκιάρης, Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο