Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Παραπονιούνται οι κάτοικοι της Κατούνας, για την ηχορύπανση που προκαλούν τα μηχανάκια.

Παραπονιούνται οι κάτοικοι της Κατούνας, για την ηχορύπανση που προκαλούν τα μηχανάκια ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες στο κέντρο του χωριού. Μηχανάκια με οδηγούς ανήλικους που δεν κατέχουν την απαιτούμενη άδεια οδήγησης, παίζουν με την νεύρα των κατοίκων ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος καθώς αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, ότι δεν μπορούν να ησυχάσουν, όχι μόνο τις ώρες κοινής ησυχίας, αλλά τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Σε αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι μόνο ότι οι αναβάτες δεν φορούν το ειδικό κράνος, είναι παράλληλα ότι παρεμβαίνουν στην εξάτμιση του δικύκλου, οπότε ο θόρυβος που προκαλείται είναι ανυπόφορος και μάλιστα λένε ότι η διέλευση ενός μόνο δικύκλου είναι ικανό να "σηκώσει στο πόδι" ολόκληρο το χωριό.
Και η αστυνομία τι κάνει; Ότι μπορεί κι όταν μπορεί, την στιγμή που εποπτεύει μεγάλο αριθμό δημοτικών διαμερισμάτων και μάλιστα με ελάχιστο προσωπικό… Εδώ να πούμε ότι ο διοικητής του Α.Τ. Κατούνας κάνει συνεχώς εντατικούς ελέγχους και έχει κάνει αρκετό περιορισμό της ηχορρύπανσης, όμως πρέπει να τονίσουμε ότι ανακούφιση ένοιωσαν οι κάτοικοι της Κατούνας με την εμφάνιση της ομάδας Ο.Ε.Π.Τ.Α (Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Αγρινίου) στις 2/3/2010 που έδωσαν μια άλλη διάσταση στην αποτελεσματικότητα των διενεργούμενων ελέγχων.
Πρέπει λοιπόν να συνεχιστούν οι εκτεταμένοι έλεγχοι, σε μια προσπάθεια να συμμορφωθούν οι παραβάτες και έτσι τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο για όλους.

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο