
Στη σημερινή ανοιχτή γενική συνέλευση είχαν κληθεί όλοι όσοι θεωρούν ότι το θέμα της Υγείας στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας τούς αγγίζει.
Ομιλητές ήταν: Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Ν.Α. Κος Βαγγέλης Μαχαλιώτης, o πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Αιτωλ/νίας Κος Χρήστος Αγγελάκης, η πρόεδρος της 3μελούς επιτροπής ιατρών Νοσοκομείου Αγρινίου Κα Μαρκίδου Έφη, ο απερχόμενος Κος Διοικητής του Γ.Ν.Α. Ιωάννης Γρηγορόπουλος, ο επερχόμενος Νέος Διοικητής στο Γ.Ν.Α. Κος Ιωάννης Μπίνας και ο Πρόεδρος του Νομαρχ.Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κος Παπαθανασίου Κων/νος.
Χαιρέτησαν: Ο Υφυπ.Περιβ. Κος ΜΩΡΑΙΤΗΣ Θάνος, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κοι ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ Α., ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ Π., ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Κος ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ν, η Αντινομάρχης Κα ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΛΑΧΑΝΑ Έφη, η Αντιδήμαρχος Κα ΣΕΡΠΑΝΟΥ Μ, η Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ με εκπρόσωπο τον Κο Κορδάτο Κ.
Αποφασίστηκε από κοινού να σταλεί ΨΗΦΙΣΜΑ στην υπουργό Υγείας για την ΑΜΕΣΗ καταβολή των δεδουλευμένων όλων των εργαζομένων. Καλούμε - καταλήγει η ανακοίνωση του σωματείου - σε εγρήγορση ΑΠΑΝΤΕΣ, για να μην οδηγηθούν τμήματα του Νοσοκομείου σε κλείσιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο