Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ........

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαδαταίων «Ο Άγιος Νικόλαος» το Σάββατο 13 Μαρτίου 2010 στο κέντρο διασκέδασης “ΤΟ ΧΩΡΙΟ ” στο Ν. Ψυχικό. Η αίθουσα με την παραδοσιακή διακόσμηση, ήταν γεμάτη από τους Παπαδαταίους, τους φίλους και τις φίλες του Συλλόγου, οι οποίοι γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί.
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, αναφέροντας ότι το Διοικητικό Συμβούλιο προσπαθεί να είναι κοντά και να έχει επαφή με τους χωριανούς και φίλους μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του. Στη συνέχεια αφού προσφώνησε τους επίσημους καλεσμένους που ήταν παρόντες στην εκδήλωση κάλεσε πρώτο τον Δήμαρχο Φυτειών Παναγιώτη Τζαχρήστα για να απευθύνει χαιρετισμό. Στην συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν οι Βουλευτές: Ανδρέας Μακρυπίδης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Κώστας Καραγκούνης. Αμέσως μετά χαιρετισμό απηύθυνε ο Αναπληρωτής Νομάρχη Αθηνών – Αντινομάρχης Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Ι.Κ.Α. Οι χαιρετισμοί έκλεισαν με τον εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής των Παπαδαταίων του Αγρινίου Γιώργο Δημητρουλή. Οι ομιλητές, μιλώντας προς τους παρευρισκόμενους, εξέφρασαν τη χαρά τους γι’ αυτή τη συνάντηση με τους συμπατριώτες και συνεχάρησαν το Δ.Σ. του Συλλόγου, που με τη δράση του και την συνεισφορά του τιμά την γενέτειρα.. Η ορχήστρα με την συμμετοχή και του φίλου του Συλλόγου Θανάση Αναγνωστέλου διασκέδασε τα μέλη και τους φίλους μέχρι τις πρωινές ώρες.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, τις αδελφές Άνυ & Αθανασία Κατσιγιάννη, τον Βασίλη Κατσιγιάννη του Γεωργίου και την συζυγό του Αλεξία, την Λαμπρινή Φούντα του Ιωάννη, το «MARKET IN» και την χωριανή μας περιφερειακή Διευθύντρια Σοφία Μαχά.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση , ιδιαίτερα δε, όσους ήρθαν από την Επαρχία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Φυτειών Παναγιώτης Τζαχρήστας, οι Βουλευτές: Ανδρέας Μακρυπίδης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Κώστας Καραγούνης, ο Αναπληρωτής Νομάρχης Αθηνών – Αντινομάρχης και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Ι.Κ.Α., Βασίλης Κόκκαλης, ο Δήμαρχος Ανακτορίου Γιώργος Αποστολάκης, ο Αντιδήμαρχος Φυτειών Στάθης Παληγιώργος, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μεταφορέων βυτιοφόρων Νίκος Τολιάς, ο Αντιπρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Θανάσης Γεροδημήτρης, και ο Αναπληρωτής Γ.Γ. Βασίλης Μπουρνάζος, ο πρώην Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Χρήστος Κλαδευτήρας, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής των Παπαδαταίων του Αγρινίου, ο Γιώργος Δημητρουλής και ο Κώστας Παπαμήτσος ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, οι Πρόεδροι των Συλλόγων: Χρυσοβίτσας, Κώστας Γεωργούλας, Αγραμπέλου, Γιώργος Τσέλιος, Ρίγανης, Νίκος Γεραντώνης, Κωνωπίνας, Λάμπρος Κωστόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Θανάσης Καψογιώργος, Φυτειών, Χρήστος Σαλτογιάννης και το Μέλος του Δ.Σ. Βαγγέλης Αποστολάκης, Μπαμπίνης, Σπύρος Μπενέκος. Ο Σπύρος Βενέτης από το Σύλλογο Θυρείου από τα παλαιότερα στελέχη του Πολιτιστικού κινήματος, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Βελανιδιάς, Χρήστος Γαζέτας, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειών, Μπάμπης Κουβέλης, από το Σύλλογο Αγίας Σοφίας Θέρμου, ο Μπάμπης Ρούμπας.
Ευχές για καλή επιτυχία στην εκδήλωση έστειλαν: Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Θάνος Μωραϊτης, ο Βουλευτής της Ν.Δ., Δημήτρης Σταμάτης και η Πολιτευτής του Νομού Μαρία Σιούνα Δημητρακοπούλου.
φωτό: Γιώργος Τσέλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο