Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο οι κάτοικοι στο Μενίδι και απαιτούν ο δήμος τους να ενταχτεί στον δήμο Άρτας και όχι στον δήμο Αμφιλοχίας.


Οι δημότες του Μενιδίου σε συνεργασία με την Ομάδα Πρωτοβουλίας για την ένταξη του Μενιδίου στην περιοχή Άρτας προχώρησαν στο συμβολικό κλείσιμο της εθνικής οδού, την Παρασκευή 26 Μαρτίου. Οι κάτοικοι του Μενιδίου απαιτούν ο δήμος τους να ενταχτεί στον δήμο Άρτας και όχι στον δήμο Βάλτου (Αμφιλοχίας).
Ομάδα Πρωτοβουλίας για την ένταξη του δήμου Μενιδίου στην περιοχή Άρτας: «Το Μενίδι ανήκει στην περιοχή Άρτας»
Την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010 στις 17:30 κλείσαμε συμβολικά την εθνική οδό στο ΜΕΝΙΔΙ ΑΡΤΑΣ, για να καταστήσουμε σαφές, στα κέντρα λήψης αποφάσεων, το χρόνιο και δίκαιο αίτημά μας.
Η θέση της κυβέρνησης (σε αρμονία με τις επιδιώξεις και φιλοδοξίες ορισμένων αιρετών, αλλά σε αντίθεση με το ψήφισμα της ΚΕΔΚΕ - 20-1-2010) για εγκλωβισμό των συνενώσεων εντός των νομών, δεν προωθεί τον ουσιαστικό εκσυγχρονισμό της χώρας.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για να κερδίσει η πραγματική μεταρρύθμιση, η πρόοδος, το συμφέρον των πολιτών και της εθνικής οικονομίας, η λογική και η δικαιοσύνη κι όχι η ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών των πολιτικών με επιρροή στην κυβέρνηση.
Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε σε μια αταίριαστη συγκόλληση με το δήμο Αμφιλοχίας, δυσλειτουργική, επιβλαβή για την εθνική οικονομία και τη διοικητική αποτελεσματικότητα, ζημιογόνα για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής.
Το Μενίδι ανήκει στην περιοχή Άρτας, πράγμα που αναμφισβήτητα επιθυμούν οι κάτοικοι και που κάθε αντικειμενική επιστημονική προσέγγιση για ουσιαστική μεταρρύθμιση απερίφραστα θα επιβεβαιώσει. Θα αγωνιστούμε μέχρι να επικρατήσει το δίκαιο και η λογική.
Ομάδα Πρωτοβουλίας για την ένταξη του δήμου Μενιδίου στην περιοχή Άρτας.
Πηγή: http://www.menidinews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο