Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Αστακός: Αυλαία για την τελική φάση των Πανελλήνιων αγώνων παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών





ΚΕΙΜΕΝΟ: Βασίλης Πολύζος
ΦΩΤΟ: ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ

      Αυλαία σήμερα για την τελική φάση των Πανελλήνιων αγώνων παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον Αστακό από τις 16-18 Απριλίου.
      Πέρα όμως  από τις απονομές, τις ευχαριστίες και τα τυπικά που είχαμε σήμερα, αξίζει νομίζω να σταθούμε σε 2-3 σημαντικά πράγματα. Το πρώτο είναι η σπουδαιότητα που έχουν αυτοί οι αγώνες  για την ανάπτυξη και την διεύρυνση του αθλήματος, και όπως είναι γνωστό η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επενδύει στα νέα παιδιά, στα νέα ταλέντα του Ελληνικού Μπάσκετ που νομίζω ότι πρέπει να αγκαλιάσουμε όλοι..........



      Το δεύτερο είναι η τεράστια σημασία που έχει για την πόλη του Αστακού και κατά επέκταση του Ξηρομέρου η διοργάνωση τέτοιων σημαντικών εκδηλώσεων. Για μια ακόμη φορά ο Αστακός γέμισε από κόσμο, κυρίως νέα παιδιά, κορυφαίες προσωπικότητες όπως ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής  Κώστας Πολίτης ήταν και πάλι εδώ .
     Και γιατί να κρυβόμαστε; κάποιοι επαγγελματίες δουλεύουν και αποτελεί σίγουρα  αυτό οικονομική ανάσα για την πολη του Αστακού σε καιρούς δύσκολους. 
      Πολύ καλά κάνει η Δημοτική Αρχή και στηρίζει τέτοιες προσπάθειες. Τέλος θα πρέπει να αναγνωρίσουμε οτι αν δεν ήταν ο Αποστόλης ο Πανταζής πολύ δύσκολα θα γίνονταν τέτοια πράγματα στον Αστακό. Έτσι πολύ απλά χωρίς πολλά λόγια ο κόσμος νομίζουμε οτι καταλαβαίνει.. 
      Να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν κυρίως στα παιδιά άλλα και στον κόσμο που πήγε να δει από κοντά τα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ. 

http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/


BINTEO
















3 σχόλια:

  1. Ενα μεγαλο μπραβο στον κύριο Πανταζη που αποδεικνύει περίτρανα την αγάπη του για τον τόπο του,μακαρι να ακολουθήσουν και αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Σουρλα αρχηγέ , τα μέλη της ομοσπονδίας μιλούν για τις μπασκετικες σου γνώσεις και αναγνωρίζουν την μπασκετική σου αξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον αστακο πραγματι αρκετα εχει κανει ο πανταζης,για το υπολοιπο ξηρομερο ομως μηδεν,για αυτο μην μιλατε γενικα για το ξηρομερο αλλα μονο για τον αστακο.

    Υ.Γ. αληθεια με τον δημαρχο που εβγαλε τι γινεται;τον καμαρωνει η αρχιζει να το μετανοιωνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο