Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Θρήνος για τον 54χρονο Πρεβεζάνο μοτοσυκλετιστή Κώστα Μπάλλα που σκοτώθηκε σε τροχαίο, στο δρόμο Αστακός-Μύτικας

ΤΡΑΓΙΚΟ: Σκοτώθηκε με την μηχανή του ο 54χρονος Πρεβεζάνος Κώστας Μπάλλας σε τροχαίο, στο δρόμο Αστακός-Μύτικας στο ύψος της Αγριλιάς

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: http://prevezaposto.gr/

       Σε προγραμματισμένη συνάντηση σύμφωνα με το PREVEZAPOSTO στο Μεσολόγγι συμμετείχε την Κυριακή ο 54χρονος Πρεβεζάνος  Κώστας Μπάλλας (Μεταξάς) του Χρήστου, μαζί με άλλα μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας.
       Επιστρέφοντας από εκεί με την μηχανή του, που φαίνεται στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε, στην επαρχιακή οδό Αστακού – Μύτικα στο ύψος της Αγριλιάς στις 5 παρά 20 το απόγευμα της ίδιας μέρας, σε μια στροφή εξετράπη από την πορεία του και έπεσε έξω από το οδόστρωμα.
     Δεν υπήρχε καμία εμπλοκή σε τροχαίο, ούτε καν πρόσκρουσή του σε σταθερό αντικείμενο, από την πτώση του όμως τραυματίστηκε και οι άλλοι μοτοσυκλετιστές κάλεσαν σε βοήθεια.
      Σε μία ώρα περίπου έφτασε το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αστακού και τον μετέφερε εκεί, έχοντας ακόμη τις αισθήσεις του.....



   Σε λίγη ώρα όμως και ενώ του παρέχονταν οι πρώτες βοήθειες απεβίωσε, πιθανόν από εσωτερική αιμορραγία που προήλθε από την πτώση του.

   Ο Κώστας Μπάλλας ήταν αλιέας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Πρέβεζας, είχε οικογένεια με δυο μικρά παιδιά και μόλις πριν λίγες μέρες είχε ρίξει το καινούργιο του σκάφος στην θάλασσα.
      Προανάκριση για την υπόθεση κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας το οποίο διέταξε νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του, ενώ εκεί βρίσκονται ακόμη και άλλοι Πρεβεζάνοι μοτοσυκλετιστές που δίνουν καταθέσεις για το συμβάν.
      Οι μοτοσυκλετιστές της Πρέβεζας είχαν πάει στο Μεσολόγγι όπου συμμετείχαν στην κοπή της πίτας που έγινε εκεί από τις Λέσχες Μοτοσυκλετιστών της Βορειοδυτικής Ελλάδας.
     Εκατοντάδες μηχανές με τους αναβάτες τους συγκεντρώθηκαν εκεί από όλη την ΒΔ Ελλάδα, αλλά η συνάντηση αυτή ήταν μοιραία για τον άτυχο μοτοσυκλετιστή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο