Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» ενορίες της περιοχής του Αγρινίου


Η εντολή Ιερόθεου για διενέργεια rapid test, φαίνεται πως απέτρεψε διασπορές σε ναούς
Περίπου δέκα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, είναι οι ιερείς που νοσούν με κορωνοϊό στην περιοχή του Αγρινίου αυτήν την περίοδο.....

Αποτέλεσμα, να προκαλούνται δυσλειτουργίες και να μην πραγματοποιούνται κάποιες δραστηριότητες σε ιερούς ναούς. Οι περισσότεροι εκ των ιερέων δεν έχουν εμβολιαστεί και ορισμένοι μάλιστα απο αυτούς είχαν κατά το παρελθόν επιδείξει μια τουλάχιστον ριψοκίνδυνή στάση απέναντι στην πανδημία, στην οποία δεν πίστευαν και τόσο…

Αξίζει να σημειωθεί πως ιερείς στην περιοχή, έχουν παρουσιάσει επιδείνωση της υγείας τους και δύο εξ’αυτών, μέχρι πρόσφατα, νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Από εκεί και πέρα, η εντολή του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεου και τοποτηρητή της τοπικής Μητρόπολης προς τους κληρικούς να ακολουθήσουν τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου και να προβούν σε rapid test, είχε , σύμφωνα με πληροφορίες, απτά αποτελέσματα.
Έτσι, καταγράφτηκαν και περιπτώσεις ασυμπτωματικών κληρικών και όχι μόνον, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και που, υπό διαφορετικές συνθήκες θα λειτουργούσαν κανονικά, μιας και η απόφαση αυτή της Ιεραρχίας, μέχρι πρότινος δεν εφαρμόζονταν στην Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Με δυο λόγια, απετράπησαν με αυτόν τον τρόπο πιθανές διασπορές της νόσου.

Πάντως, φαίνεται πως οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος θορύβησαν μεγάλο αριθμό κληρικών, νεωκόρων, ψαλτών κλπ ασχολούμενων με την λειτουργία των Ιερών Ναών στην οικεία Μητρόπολη. Ετσι, ασφαλείς πληροφορίες του agriniopress, αναφέρουν πως το ποσοστό των εμβολιασμένων, έχει υπερβεί το 80%

agriniopress.

12 σχόλια:

  1. Σαν τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ΆΓΙΟ ΚΟΣΜΆ, το χριστεπώνυμο πλήρωμα του Θεού, θα περάσει πολύς καιρός για να ξαναδεί και να ζήσει! Έχεις ένα μαργαριτάρι και δεν του δίνεις σημασία, μα όταν το χάσεις συνειδητοποιείς τι θησαυρό είχες και έχασες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ΆΓΙΟ ΚΟΣΜΆ, το χριστεπώνυμο πλήρωμα του Θεού, θα περάσει πολύς καιρός για να ξαναδεί και να ζήσει! Έχεις ένα μαργαριτάρι και δεν του δίνεις σημασία, μα όταν το χάσεις συνειδητοποιείς τι θησαυρό είχες και έχασες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο τέλος θα μας πουν πως για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ευθύνεται ο Μακαριστός μητροπολίτης μας κ.Κοσμας (Αγιος)! Θα έπρεπε ορισμένοι που στην πραγματικότητα είναι λύκοι με ένδυμα προβάτου να σταματήσουν αυτή την παρρησία που έχουν και να καταλάβουν πως ο Θεώς των μακαριστό Πατέρα μας τον έχει δοξάσει στους ουρανούς. Αλλά οποίος έχει το Πάθος της ζήλιας και της μνησικακίας πράττει και ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο τέλος θα μας πουν πως για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ευθύνεται ο Μακαριστός μητροπολίτης μας κ.Κοσμας (Αγιος)! Θα έπρεπε ορισμένοι που στην πραγματικότητα είναι λύκοι με ένδυμα προβάτου να σταματήσουν αυτή την παρρησία που έχουν και να καταλάβουν πως ο Θεώς των μακαριστό Πατέρα μας τον έχει δοξάσει στους ουρανούς. Αλλά οποίος έχει το Πάθος της ζήλιας και της μνησικακίας πράττει και ανάλογα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυπούμαι που στόχος των δημοσιεύσεων είναι η τοπική εκκλησία λες και θέλουν κάτι να μας δείξουν με αυτό!! Σε άλλους χώρους που γίνετε ο χαμός δεν λέμε τίποτα, αλλά πιόνια οργισμένων είστε ακόμα και τα blog! Αθάνατος ο Κοσμάς,,, μακάρι να είχε η Εκκλησία τέτοιος Αγίους επισκόπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπούμαι που στόχος των δημοσιεύσεων είναι η τοπική εκκλησία λες και θέλουν κάτι να μας δείξουν με αυτό!! Σε άλλους χώρους που γίνετε ο χαμός δεν λέμε τίποτα, αλλά πιόνια οργισμένων είστε ακόμα και τα blog! Αθάνατος ο Κοσμάς,,, μακάρι να είχε η Εκκλησία τέτοιος Αγίους επισκόπους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η δημοσίευση αυτή στο μπλοκ τι σκοπό έχει;; Να μας ενημερώσει;; Να μας προστατεύει;; Γιατί εμείς βλέπουμε ένα μίσος να κυκλοφορήσει μια συκοφαντία γιατί για συκοφαντία πρόκειται όταν στο στόμα σου έχεις ένα και μόνο πράγμα ως στόχο. Λυπούμαι επίσης γιατί βλέπω μια "διαφήμιση" του Προσωρινού τοποτηρητή της Μητροπόλεως μας για την "τάξη" που βάζει, με τόν τρόπο αυτό έμμεσα συκοφαντείται τον Μητροπολίτη μας Κοσμάς!!! ΝΤΡΟΠΉ σε αυτούς που το κάνουν και να ξέρουν πως ο Θεώς θα του δώσει χάρες του Κοσμά μας ως και του Αγίου Νεκταρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λυσα τους έχει πιάσει γιατί πολύ θα ήθελαν να είναι σας τον Κοσμα. Μην στεναχωριέστε όσο αυτοί ρίχνουν λάσπη στον Κοσμα τόσα στεφάνια του δίνει ο θεός!!! Αλά η ζήλια τους δεν τους αφήνει να δουν την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην κοσμαρα σας κόσμος πεθαίνει κ εσεις τα ακατανόητα σας, πηγαίνετε να εμβολιαστειτε είναι δώρο της ιατρικής που σώζει τίς ζωές μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ το ποιός είναι στην κοσμαρα του δεν νομίζω πως θα το κρίνεις. Έχουν δίκιο και συγχαρητήρια για το θάρρος τους πού λέμε την αλήθεια μέσα στο ψέμα! Ακατανόητα για εσένα και τους ομοίους σου, για άλλους είναι νοήματα! Δεν σε ενδιαφέρει τι θα κάνει κάθε ελεύθερος άνθρωπος στον οργανισμό του, επιβάλεις χωρίς δικαίωμα.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον εσύ είσαι στην κομσαρα σου αγαπητέ με αυτά που λες! Τώρα γίναμε συμπονετικοί, πρίν κορωνοϊου δεν μας ενδιέφερε ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα, εκτός και αν δεν "υπήρχαν" και ξαφνικά με κορωνοϊό έχουμε νεκρός! Τελειος παραλογισμός!

      Διαγραφή
  10. Εμβολιασμενος είμαι κύριε όμως δεν μπορώ να μην μιλήσω για την συκοφαντία ενός Αγίου! Για να έχεις δίκιο δεν πρέπει να είσαι μόνο εμβολιασμενος ας ξυπνήσουμε και μην προκαλούμε! Είχαμε ένα πατέρα Άγιο που στήριζε όλη την Μητρόπολη χωρίς ποτέ να αγανακτήσει με τον τρόπο συμπεριφοράς του τοπικού λαού μας. Ένας άνθρωπος αυτοθυσίας, κανείς Ιεραρχίας δεν έκανε περιοδεία όλη του την Μητρόπολη με τα άγια λείψανα προς υγεία του λαού, αυτά όμως δεν τα βλέπουμε δεν έχουν σχέση μάλλον με το κορωνοϊό!! Την ευχή του συκοφαντημενου Αγίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο