Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Αποθεωτική υποδοχή του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ (βίντεο)


Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Τίτορμου μετά την τεράστια εκτός έδρας νίκη των Αγρινιωτών επί της ΑΕΚ......

Με γρήγορα αντανακλαστικά και κάλεσμα από τα κοινωνικά δίκτυα, υπήρξε συγκέντρωση φιλάθλων στον κυκλικό κόμβο Τσίγκα, επί της Εθνικής οδού, στην είσοδο της πόλης.

Από τις 10 ξεκίνησε να μαζεύεται κόσμος, με την αποστολή να φτάνει περίπου μια ώρα αργότερα.

Η νύχτα έγινε μέρα και η αποστολή της ομάδας έτυχε αποθεωτικής αποδοχής, με καπνογόνα και συνθήματα που παρότρυναν σε ανάλογη συνέχεια.

Η πλειοψηφία του κόσμου αποτελούνταν από τους οργανωμένους της Θύρας 6, αλλά την παράσταση έκλεψε και η παρουσία παιδιών με τους γονείς τους που ήρθαν να γιορτάσουν κι αυτοί τη μεγάλη νίκη. Μικροί και μεγάλοι, λοιπόν, αψήφησαν το κρύο και το περασμένο της ώρας για να χειροκροτήσουν τους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες της ομάδας ήταν εμφανώς ενθουσιασμένοι, αλλά λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που ταλαιπωρούν και τον Παναιτωλικό, δεν κατέβηκαν από το πούλμαν της αποστολής, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.
Νικόλας Δρέλλιας




agrinionews.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στους Φιλάθλους που ενθουσιάζονται με την Αθλητική τους Ομάδα.
    Αφού οι ομάδες των πολιτικών τους κομμάτων δέν τους συγκινούν αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους να γελάσει κ ο Πρόεδρος μας τόσα έχει προσφέρει Γήπεδο τέλειο , εγκαταστάσεις, προπονητήριο από τα καλύτερα της Ελλάδας, πάρα πολλά χρήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο