Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Προσωρινός ανάδοχος στο 1ο πρακτικό της δημοπρασίας, για το έργο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 87.420 €.

 





















Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2021, πρόσκληση - γνωστοποίηση για την διακήρυξη δημοπρασίας του έργου «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 87.420,00 ευρώ (δείτε εδώ).......
Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις, να συμμετέχει στον διαγωνισμό, δίνοντας την προσφορά του.
Ο διαγωνισμός έγινε, ανακηρύχτηκε προσωρινός ανάδοχος με το 1ο πρακτικό της δημοπρασίας. Τα επόμενα βήματα είναι ο προσωρινός ανάδοχος να καταστεί οριστικός με την σύνταξη του 2ου και 3ου πρακτικού της δημοπρασίας, να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και κατόπιν να γίνει εγκατάσταση του εργολάβου και να εκκινήσει το έργο.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τον προσωρινό ανάδοχο.
mytikaspress

5 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι ' εμεις θα έχουμε δήμαρχο με το τρίπτυχο,
    καρδιά, μυαλό και λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζεις 8.46. Για ρώτησε τον αν το έχει καν υπόψη. Αλλά τον ενδιαφέρουν αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3:47 ένα τον ενδιαφέρει . Πως θα σας πάρει πάλι παραμάζωμα το 2023

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή 3:47. Μέσα σε 2,5 χρόνια έχει κάνει ο τριανταφυλλακης όσα σε 5 χρόνια δεν έκανε ποτέ ο δήμαρχος που είχατε βγάλει πληρώνοντας αδρά. Μέχρι το 2023 η μόνη του έννοια είναι να φτιάξει όσα περισσότερα μπορεί για τους πολίτες.
      Η φήμη του είναι η δουλειά του. Όχι τα πόσα λεφτά θα μοιράσει για να πάρει ψήφους και εκλογές. Αυτές τις ιδέες του 1821 τις έχετε μόνο εσείς που είστε πολιτικοί μαθουσαλες.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο