Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

H απάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή για συκοφαντικό δημοσίευμα σε τοπικό ηλεκτρονικό blog.

H απάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή για συκοφαντικό δημοσίευμα σε τοπικό ηλεκτρονικό blog.
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010
Η βαθιά δημοκρατική συνείδηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, της οποίας βασικό αξίωμα είναι ότι η ελευθερία του τύπου – έντυπου και ηλεκτρονικού – υφίσταται ως αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση της κάθε ευνομούμενης δημοκρατικής κοινωνίας, όπου γης, δεν του επιτρέπει να ασχοληθεί με δημοσιεύματα που βρίθουν ανυπόστατων συκοφαντιών προς το πρόσωπό του σε τοπικό ηλεκτρονικό blog.
Επιτρέψτε μας μόνο μία θλιβερή επαναβεβαίωση όσων ήδη γνωρίζουμε.
Ο γνωστός «συγνωμενάκιας» της τοπικής ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας του νομού, αξιοποιώντας προϊόν εγκλήματος, έσπευσε με υπερβάλλοντα ζήλο να κάνει μαθήματα ηθικής και δημοκρατίας.
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν θα προσφύγει στη δικαιοσύνη αφού ήδη γνωρίζει ότι εκκρεμή δικαστική ποινή με αναστολή εις βάρος του συγκεκριμένου blogger για προηγούμενη συκοφαντική δυσφήμηση.
Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη όμως της χώρας μπορεί και πρέπει να κάνει τη δουλειά της αυτεπάγγελτα, αφού το αδίκημα της υποκλοπής της συνομιλίας είναι δημοσιοποιημένο από τον ίδιο τον συκοφάντη.
Σε ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης το ίδιο το ρεπορτάζ, αλλά και τα σχόλια των αναγνωστών του blog είναι αποκαλυπτικά για την σοβαρότητα της αποκάλυψης..
Από το
Γραφείο Τύπου
του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Αναδημοσιεύουμε από το AMFILOXIA PRESS σχετικό δημοσίευμα με τίτλο «Η Φαρσοκωμωδία του Σαββατοκύριακου με σκηνοθέτη τον πρόεδρο των αναπήρων του ΚΑΦΚΑ» για να βγάλουν καλύτερα οι αναγνώστες μας τα συμπεράσματα τους.
Η Φαρσοκωμωδία του Σαββατοκύριακου με σκηνοθέτη τον πρόεδρο των αναπήρων του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας.
Ο ζήλος του να χτυπηθεί η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η δημοσιογραφική απειρία από τη μία και η δολιότητα, η γραφικότητα και το προσωπικό συμφέρον από την άλλη μας έβαλαν δυο μέρες σε ένα τριπάκι του να περιμένουμε όλη μία μεγάλη αποκάλυψη που τελικά αποδείχτηκε μία μεγάλη φούσκα που στόχο είχε να πλήξει τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ Π. Κουρουμπλή και να δημιουργήσει τις συνθήκες που βολεύουν τον πρόεδρο των ΑΜΕΑ στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας προκειμένου να συνεχίσει να διαδραματίζει τον ηγετικό ρόλο που διαδραμάτιζε μέχρι τώρα!
Το θέμα έχει ως εξής... εδώ και καιρό κυκλοφορούσε η φήμη πως το ΚΑΦΚΑ αν δεν ανανεωνόταν οι συμβάσεις μέχρι αύριο θα έκλεινε, θέση την οποία στήριζε και προωθούσε και ο κ Αργύρης (πληροφορίες για συνελεύσεις χωρίς καμία δικαιοδοσία κ.α.)! Ο κ Κουρουμπλής δεχόμενος πολλά τηλεφωνήματα από ασθενείς και συγγενείς που ανησυχούσαν, επικοινώνησε μεταξύ άλλων και με τον κ Αργύρη, ο οποίος είχε την φαϊνή και παράνομη ιδέα να μαγνητοφωνήσει την συνομιλία τους!
Σε αυτή τη συνομιλία λοιπόν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Προέδρου των Αναπήρων να βγάλει το λαβράκι, ώστε να έχει το δυνατό χαρτί, δεν του έκατσε, καθώς ο κ Κουρουμπλής γνωρίζοντας με ποιον συνομιλεί του ξεκαθάρισε απλά πως κουμάντο στο ΚΑΦΚΑ δεν κάνει ούτε αυτός ούτε κανένας άλλος παρά μόνο ο νέος Διοικητής που θα επιλεγεί και η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και πως οι αποφάσεις θα παρθούν από το ΠΑΣΟΚ στην ώρα τους!
Από ότι φαίνεται ο κ Αργύρης αντιλαμβανόμενος ότι απειλούνται οι εξουσίες του στο ΚΑΦΚΑ είπε να ρίξει την βόμβα (κούφια) και να γίνει το πρόσωπο της ημέρας! Για το σκοπό αυτό λοιπόν, επικοινώνησε με τον διαχειριστή του blog "Παρόν της Αιτ/νίας" που ανήκει στα κατεξοχήν αντιπολιτευόμενα δυναμικά blog του Νομού προκειμένου να προωθήσει την προπαγάνδα του!
Και κάπου εδώ, η απειρία και ο αντιπολιτευτικός ύστρος του blogger τον έκαναν να πέσει στην παγίδα και χωρίς να έχει τα απαραίτητα στοιχεία στα χέρια του, τον οδήγησαν στο να πιστέψει τα λεγόμενα του κ Αργύρη για δήθεν απειλές Κουρουμπλή προς την Αμφιλοχία και προς τους Διοικούντες του ΚΑΦΚΑ και τον ίδιο και να προχωρήσει σε αυτή την θορυβώδη προαναγγελία της μεγάλης αποκάλυψης που τελικώς οδήγησε στο πρωτοφανές φιάσκο και την γελοιοποίηση των δύο ανδρών, με τον blogger κατ' ουσίαν να μην φταίει σε τίποτα και να πληρώνει το ότι πίστεψε στα λεγόμενα ενός κυρίου που φέρει τον τίτλο του Προέδρου Αναπήρων.
Αυτή λοιπόν ήταν η φαρσοκωμωδία που μας κράτησε παρέα αυτό το Σαββατοκύριακο και αν για τον επώνυμο blogger αρκει μία απλή δήλωση συγνώμης προς τον κ Κουρουμπλή, καθώς και αυτός έπεσε θύμα πλάνης....για τον Μπουκιώτη κ Αναστάσιο Αργύρη, Πρόεδρο ατόμων με ειδικές ανάγκες δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο, απλά λυπούμαστε…
Πηγή: http://amfiloxia-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο