Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Στο «σφυρί» με πλειστηριασμό βγαίνει η περιουσία Ιερομόναχου στη Ναύπακτο!


Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΚΑΤΑΣΧΕΙ  ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ !!!

Από τον Ιωάννη Πορφύρη
  Πρόεδρο Συλλόγου Αιτ/νων Αχαΐας
        «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός»

    Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα, είναι δυστυχώς αληθινό!!!! Εχει δημοσιευτεί  επίσημα στον Τύπο, συγκεκριμένα στην εφημερίδα  της Αιτ/νίας «Συμπολιτεία» στο φύλλο 3872 της 4ης Μαϊου 2012 ημέρα Παρασκευή!!
     Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου & Αγίου Βλασσίου κ. Ιερόθεος  με την υπ. αριθ. 965/9-4-2012 καταθετήριο έκθεση ακινήτου διατάζει πλειστηριασμό της περιουσίας του ιερομονάχου Ιγνατίου Σταυροπούλου, ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Ναυπάκτου και μοναχού της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Του Σωτήρως Χριστού της Σκάλας Ναυπάκτου!!!...


      Αντικείμενο του πλειστηριασμού ποσόν 3.255,00 ΕΥΡΩ, που προέρχεται από δικαστικές δαπάνες!!!
         Την κοινοποίηση  ο Σεβασμιότατος πατέρας μας διέταξε την ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ, εις το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ! ΑΜΗΝ!
        Για το ιστορικό, αναφέρω, ότι ο Σεβασμιότατος διέγραψε από καιρού τον ιερομόναχο πατέρα Ιγνάτιο από τις μισθοδοτικές καταστάσεις, οπότε και μαθηματικά «σιγουρεύθηκε»  η ΕΠΙΤΥΧΙΑ του πλειστηριασμού του πατρικού σπιτιού του ιερομονάχου!!!
       Δεν θα σχολιάσω, αν και μέσα μου έχω σκανδαλιστεί απερίγραπτα από το συμβάν, την πρωτότυπη ΠΡΑΞΗ ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ του Σεβασμιωτάτου μας.

     Τα υπόλοιπα  στοιχεία του πλειστηριασμού μπορείτε να τα διαβάσετε στα συνημμένα αρχεία.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ!!! ΕΓΩ ΘΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΑΓΑΠΗΣ ΑΝΑΣΤΗΘΕΝΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ! Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΗ ΕΣΤΙ!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΛΕΜΕ <<ΦΥΛΑΞΟΝ, ΤΟΝ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ>>!!!

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ  ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤ/ΝΩΝ ΑΧΑΊΑΣ
«ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛ. Ο.Τ.Ε.
45 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΙΣΘΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο