Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Φίλη αναγνώστρια του xiromeronews μας έστειλε διάφορες φωτο για ανάρτηση και  ένα σχόλιο,  για την ασφαλτόστρωση, και για  πολλά άλλα  έργα που γίνονται στον Δήμο Ξηρομέρου. 
 Ακόμη σχολιάζοντας τα παραπάνω γράφει ότι σε λιγότερο από τρία χρόνια, κατάφερε η Δημοτική αρχή να δώσει στο Δήμο  μια διαφορετική εικόνα... μια εικόνα ενός περιποιημένου, σύγχρονου Δήμου!!!!!.....


Σε λιγότερο από τρία χρόνια, με σκληρή δουλειά κατάφερε η Δημοτική αρχή   να αλλάξει  πολλά πράγματα, ( μακάρι να μπορούσε να μας αλλάξει και την νοοτροπία μας) , έδωσε  στο Δήμο  μια διαφορετική εικόνα... μια εικόνα ενός περιποιημένου, σύγχρονου Δήμου !  Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι, είναι όλοι μαζί  εργάτες! Δουλεύουν όλοι μαζί και έχουν  ένα κοινό σκοπό: Την αγάπη για το  Ξηρόμερο.

 Δεν σταματάει  ούτε στιγμή να αλλάζει το Ξηρόμερο, σε κάθε γωνιά, σε κάθε γειτονιά, πάρα πολλοί δρόμοι του Δήμου μας έχουν προβλήματα αλλά  σιγά σιγά ασφαλτοστρώνονται,  πλατείες γίνονται, πλακοστρώσεις γίνονται, αγροτικοί δρόμοι συντηρούνται, αντιπλημμυρικά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη  σε πολλά χωριά.

 Περπατώντας σήμερα στον Αστακό είδα ότι η ασφαλτόστρωση  προχωρά με ρυθμούς γοργούς, με τρόπο σύγχρονο και ποιοτικό.

Πρόκειται για  τον δρόμο,  της εισόδου του Αστακού  (από την αερογέφυρα έως τον Άγιο Νικόλαο) και τον κάθετο δρόμο που οδηγεί στην είσοδο του Δημαρχείου,  που αποτελούσαν  πάγια αιτήματα του δήμου και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και επιτέλους  εισήλθε στην τελική ευθεία μετά πολλά χρόνια.

 Η ολοκλήρωση των έργου  ενισχύει την ασφαλή πρόσβαση των πολιτών στην πόλη.

Τέλος θα ήθελα να κάνω και μια πρόταση: Στο μέλλον η είσοδος του  Αστακού από την  αερογέφυρα έως τον Άγιο Νικόλαο αν  ήταν δυνατόν  να φωτιστεί, και να δεντροφυτευθεί, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η όμορφη εικόνα της.

Και κάτι ακόμα

Είναι αλήθεια όμως και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν γίνει καθόλου ασφαλτοστρώσεις και αναρωτήθηκα  μέσα μου και έκανα μια ερώτηση στον εαυτό μου. Κάνει ο Δήμος έργα ???




















19 σχόλια:

  1. Ο θεός να έχει καλα τον έντιμο τον άξιο τον εργατικό. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ. Έχει πολλά χρόνια να βγει τέτοιος δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ . ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΦΤΕΙ ΠΙΣΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ . ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ . ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΙΤΗΜΑ . ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ . ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ .

      Διαγραφή
    2. Ντροπή... Τι τα θέλουμε τα έργα εμείς οπως λέει κ αντιδήμαρχος.. Οταν πας να του μιλήσεις φεύγει..

      Διαγραφή
    3. Έχει αλλεργια στα ρουσφέτια. Σταμάτα να του ζητάς ρουσφέτια και μια χαρά θα σου μιλήσει.

      Διαγραφή
  3. Με συλλογική δουλειά όλα γίνονται !!!εγωισμος ,ατομισμός, προσωπικες επιθέσεις φανφάρες, άναρχες φωνές δεν φέρνουν αποτελέσματα ούτε τέτοιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν θέση στο Δημαρχείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "αρχή άνδρα δείκνυσι. Προχώρα Γιάννη αναβάθμισε τον τόπο μας για τα παιδιά μας! Δώσε ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας κάνει μια βόλτα η φίλη αναγνωστρια στα υπόλοιπα χωριά του δήμου για να δεί τα διάφορα εργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει και εσύ. Άνθρωπος είναι ο Τριανταφυλλάκης. Όχι μάγος. Αν θέλεις μαγικά τράβα στον Γαλούνη.

      Διαγραφή
  6. Αύριο το πρωί εκλογές για να τελειώνουμε με όλα τα παπαγαλάκια του καθεστώτος γαλουνη που έχουν το θράσος. Να κατηγορούν τον έντιμο τον ικανό τον άξιο τριανταφυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανέντιμος ,ανάξιος και ανίκανος ο Τριανταφυλλάκης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταματηστε πια ...σε έχουμε παρει χαμπάρι...δεν κουραστηκες????

      Διαγραφή
  9. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός ακούστε τι θα γίνει ένας χρόνος για της εκλογές και πέντε μετά έξι θα είναι δήμαρχος ο γιατρός Γιάννης (όταν είδατε ότι εχραψα γιατρό ανατρίχιασατε) οι μισοί από εσάς θα πηγαίνετε με μαγκούρα στο δημοτικό συμβούλιο κ οι άλλοι στον Άγιο Πέτρο υπομονή λαέ του αστακού θα τους πάρει ο βιολογικός να ξεβρωμισει ο τόπος όσοι απομηναμαι εδώ γιατί στο τέλος θα μείνουνε οι Αλβανοί και μετά ξύπνησα όνειρο έβλεπα αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τρύφου ξέρουμε πότε τουλάχιστον θα ρίξουν Πίσα? Ο δρόμος από Κατούνα και από Λουτράκι είναι καρόδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Κατούμα ανήκει στον Δήμο Ξηρομέρου ή στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας;

      Διαγραφή
  11. Οι ομάδα του δημάρχου ανεβάζει στροφές. Στο επόμενο διάστημα και άλλα έργα έρχονται. Μικρά και μεγάλα. Δεν τελειώνουν μόνο αυτά που ξέχασαν κάποιοι. Οπότε όποιος σκέφτεται να κατέβει δήμαρχος καλύτερα να έχει καλά επιχειρήματα και πολύ καλή ομάδα και έτοιμη γιατί αλλιώς θα ξεφτιλιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6:41. Πηγαινε στον γαλουνη να σου δώσει ένα κορδόνι θα σου χρειαστεί ρεμπεσκέ και ρεταλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο