Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ : ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2021-2027


Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν στην Αχαΐα Κλάους της Πάτρας η 6η Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» (ΕΣΠΑ), καθώς και η 1η Επιτροπή Παρακολούθησης του νέου Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»(ΕΣΠΑ), στις οποίες συμμετείχα. Στην πρώτη ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και στη δεύτερη ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος.......


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος , καθώς και από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στις δύο συνεδριάσεις της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»(ΕΣΠΑ),αλλά και του Νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος 2021-2027(ΕΣΠΑ).Το γεγονός αυτό με τιμά τόσο προσωπικά όσο και συνολικά ως εκπρόσωπο του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.

Οι συνεδριάσεις έγιναν παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη , των εμπλεκομένων εκπροσώπων των Υπουργείων ,της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν) και των Φορέων του ΕΣΠΑ.

Κατά την διάρκεια των Επιτροπών ,επιβεβαιώθηκε η εντυπωσιακή πορεία του Προγράμματος, που ολοκληρώνεται στο τέλος έτους με αύξηση όλων των δεικτών, καθώς η παρουσίαση και η προετοιμασία του Νέου Ευρωπαϊκού Προγράμματος ,το οποίο θα ξεκινήσει κατά το α' εξάμηνο του 2023.

Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας εκλαμβάνει το νέο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα όχι απλά ως ένα χρηματοδοτικό εργαλείο, αλλά ως το μέσο, που θα οδηγήσει τόσο το Δήμο όσο και τους ιδιώτες επενδυτές στην ακμή και στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Στόχος μας, η επιχειρησιακή ετοιμότητα του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας και η ανάδειξή του για μια ακόμη φορά σε έναν από τους κορυφαίους Δήμους της περιφέρειας.

· ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, σε δράσεις με οδηγό την πολυετή εμπειρία και τη γνώση μας.

· ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ, παρά τις δύσκολες συγκυρίες της εποχής μας (COVID ,πόλεμος, ενεργειακή κρίση).

· ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, τον αγώνα και τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη του Δήμου μας προς όφελος των Δημοτών μας και της Νέας γενιάς.

Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας
Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης.










1 σχόλιο:

  1. Όχι. Αλλά. Έργα. Όχι. Άλλο. Κάρβουνο. Όχι. Αλλά. Ψεματα. Κ καρυολη. Είσαι. Τελειωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο