Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Κάλεσμα του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Tριανταφλλάκη στην συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο για την ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας,




πηγη  
Giannis Triantafillakis

Σαν Δήμος έχουμε διατρανώσει με όλους τους τρόπους ότι είμαστε υπέρ των επενδύσεων με άξονα ,όμως, την βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής ......

Με το χωροταξικό εργαλείο των ΠΟΑΥ (Περιοχών Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών) δίνεται μια τεράστια ευκαιρία στο κεντρικό κράτος να διευθετήσει αστοχίες και ανεπάρκειες χρόνων στον κλάδο των Υδατοκαλλιεργειών και ουσιαστικά να συνεισφέρει στην πλειοτροπική ανάπτυξη του Δήμου Ξηρομέρου ,αλλά και της ευρύτερης περιοχής ,αξιοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματα που διαθέτουμε.

Δυστυχώς , παρόλο που στοιχειοθετημένα προβάλουμε επιστημονικά ,νομικά και κυρίως λογικά επιχειρήματα , σαν κοινωνία ,μέχρι σήμερα δεν έχουμε βρει ευήκοα ώτα .

Διεκδικούμε την αποτροπή ενός σχεδιασμού που «πληγώνει» τον τόπο μας και αντ αυτού ζητάμε την αξιοποίηση της ευκαιρίας να διορθώσουμε αστοχίες και παραλείψεις του παρελθόντος ,προς όφελος της ανάπτυξης και της κοινωνικοοικονομικής ισορροπίας .

Στα πλαίσια αυτά σας περιμένουμε την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:00 στον χώρο του νεοκλασικού κτηρίου του ΤΕΕ Αιτ/νίας (Πάνου Σούλου 11 - Αγρινίο) όπου θα δοθεί ενημερωτική συνέντευξη τύπου .

Επιτροπή Αγώνα Δήμου Ξηρομέρου - Καλάμου και Καστού ενάντια στην υπό δεσμοθέτηση Π.Ο.ΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας

📢

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στο Αγρίνιο.

Με αφορμή την υπό θεσμοθέτηση Π.Ο.Α.Υ (Περιοχής Οργανωμένης ΑνάπτυξηςΥδατοκαλλιεργειών) ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, στην περιοχή του ΔήμουΞηρομέρου, η Επιτροπή Αγώνα , θέλει να γνωστοποιήσει στο ευρύτερο κοινό,στους Φορείς, τα Σωματεία και τους Συλλόγους του νομού, την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις αντιρρήσεις και τις συνέπειες που θα επιφέρει η πιθανή θεσμοθέτηση της εν λόγω Π.Ο.Α.Υ, ιδιαίτερα στο παράκτιο και θαλάσσιο μέτωπο του Αστακού - Μύτικα και των νήσων Καλάμου και Καστού και να καταθέσει την δική της πρόταση.

⏰

Για το λόγο αυτό διοργανώνει την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο του νεοκλασικού κτιρίου του Τ.Ε.Ε Αιτ/νίας (Πάνου Σούλου 11 - Αγρινίο), συνέντευξη τύπου .

📊

Στην εκδήλωση θα παρατεθούν από τους επιστημονικούς συνεργάτες και το νομικό τμήματης Επιτροπής Αγώνα, όλα τα αποτελέσματα της επιστημονικής αντί μελέτης και για τιςπεριβαλλοντικές, οικονομικές, κοινωνικές, πολιτισμικές επιπτώσεις που θα υποστεί, όχι μόνο η περιοχή και η ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου, αλλά και ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας.

🖊

Μετά το πέρας της ενημέρωσης, μέλη του συντονιστικού οργάνου της Επιτροπή Αγώνα,θα τεθούν στη διάθεση των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που έχουν προσκληθεί στην εκδήλωση, για κάθε ερώτηση – πληροφορία.

🖊

Αμέσως μετά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, θα υπάρχουν τοποθετήσεις ή και ερωτήσεις από του συμμετέχοντες φορείς, σωματεία ή συλλόγους.

 


4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ . ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα έρθει ο Σφιχτερμαν με τον ρετακια και τον βενζινα σφυριξτεμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιός ειν αυτός ο βεντζίνας ; δέν έχει όνομα κανονικό ?

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς όλα στραβά όπως πάει σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο