Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ευρυτανία: Στα 65 μέτρα βάθος βρήκαν τον αστυνομικό στην Τρύπα Τατάρνας - Δείτε φωτογραφίες



Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο βάραθρο που είναι κοντά στη γέφυρα της Τατάρνας - Ολονύχτια επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού.....

Τραγικό τέλος είχε το θρίλερ με πρωταγωνιστή τον 42χρονο αστυνομικό, πατέρα ενός παιδιού στην Ευρυτανία.

Δυστυχώς οι φόβοι των δικών του ανθρώπων επιβεβαιώθηκαν και ο 42χρονος αστυνομικός από την Ευρυτανία που υπηρετούσε στην στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, βρέθηκε νεκρός στο βάραθρο που είναι κοντά στη γέφυρα της Τατάρνας και είναι γνωστό και ως η «Τρύπα Τατάρνας».

Το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής σε λίγα μέτρα απόσταση από το βάραθρο. Το είχε κλειδώσει κι είχε αφήσει το κλειδί στη ρόδα, ενώ μέσα είχε και το κινητό του τηλέφωνο. Φεύγοντας από το χωριό του, τον Τριπόταμο Αγράφων, είπε ότι πάει να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο και δεν ξαναγύρισε.











 Μεγάλη και δύσκολη επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ


Στο σκοτεινό βάραθρο κατέβηκαν άνδρες της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. από τη Λαμία και ο Θωμάς Νταβαρίνος από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγράφων. Και μόνο να επιχειρήσεις να κατέβεις την «Τρύπα Τατάρνας» είναι τρομερά δύσκολο, γιατί τα τοιχώματα είναι λεία και υγρά. Όταν πρέπει να εντοπίσεις και να ανασύρεις μια σορό, τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα.

Ωστόσο παρά τις φοβερές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι ανδρες της 7ης ΕΜΑΚ με την πολύτιμη βοήθεια και του ορειβάτη από τα Άγραφα κατάφεραν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου αστυνομικού που εντοπίστηκε σε βάθος 65 μέτρων.

Την επιχείρηση συντόνισαν ο Περιφερειακός διοικητής ΠΥ Στερεάς, Κώστας Θεοφιλόπουλος και ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Χρήστος Πλουμάκης.

Εκεί είχαν ψάξει και για την 48χρονη

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε την "είσοδο" στην «Τρύπα Τατάρνας», που μοιάζει με σπηλιά, στην οποία πρόσφατα είχαν κατέβει άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, όταν αναζητούσαν την 48χρονη μητέρα από την Ευρυτανία, η οποία ακόμα αγνοείται.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο