Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ευρυτανία: Τραγική κατάληξη στις έρευνες για τον 42χρονο αστυνομικό


Με τραγικό τρόπο έληξαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου αστυνομικού ο οποίος αγνοείτο στην περιοχή της Τρύπας Ταρτάνας στην Ευρυτανία.

Όπως έκανε γνωστό η Πυροσβεστική, η σορός του βρέθηκε στην Τρύπα Ταρτάνας της Ευρυτανίας και ανασύρθηκε.....


Επιχείρησαν 15 πυροσβέστες, με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., καθώς και εθελοντές, ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.



 Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετoύσε σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στην Αττική και εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης, επισκέφτηκε την Ευρυτανία για διάφορες εργασίες. Από εκεί κατάγεται η σύζυγός του.


Σύμφωνα με το LamiaReport.gr το πρωί έφυγε από το σπίτι του και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε ξεκλείδωτο με το κινητό του μέσα, στο δρόμο για τη γέφυρα, κοντά σε μια φυσική «τρύπα» που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.


Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες προβλημάτιζε το γεγονός ότι στο άνοιγμα της «τρύπας» έχουν εντοπίσει ίχνη, σαν να έχει γλιστρήσει κάτι μέσα σε αυτή και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το βάθος της «τρύπας» ξεπερνάει τα 50 μέτρα, και τελικά ο αστυνομικός δεν τα κατάφερε.


Εκεί είχαν ψάξει και για την 48χρονη

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε αυτή τη φυσική «τρύπα», που μοιάζει με σπηλιά, στην οποία πρόσφατα είχαν κατέβει άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, όταν αναζητούσαν την 48χρονη μητέρα από την Ευρυτανία, η οποία ακόμα αγνοείται


sinidisi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο